RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
Heynen

Oostende: Live radio – ‘The Sound of O’ (video)

Met de medewerking van Be One en Radio Noordzee

Stad Oostende organiseert op woensdag 23 december van 09:00 tot 17:00 uur ‘The Sound of O’, een eindejaar-radioshow die wordt gepresenteerd door oud MNM-djTom De Cock. Hiermee wil de badstad mee helpen om voor meer verbondenheid te zorgen in wat voor veel mensen een moeilijke tijd is.

Door de coronacrisis was men verplicht om veel evenementen te schrappen. De stad wil daarom  – in tijden waarin vereenzaming dreigt – inzetten op het psychisch welzijn van haar inwoners. Een radioshow organiseren waarbij de focus ligt op alle Oostendenaars en de verschillende buurten en wijken, leek daarvoor dé oplossing.


‘The Sound of O’ wordt uitgezonden in het restaurant van woonzorgcentrum De Boarebreker en zal live te beluisteren en te bekijken zijn via het internet, maar ook via de frequenties van Be One (107.4 FM voor de Middenkust) en Radio Noordzee (105.0 FM). Ook Focus & WTV zetten op 23 december de hele dag een link naar de livestream op hun website.

Oostendse muziek

Tijdens ‘The Sound of O’ wordt een Top 100 geprogrammeerd met daarin de platen die het vaakst door Oostendenaren werden aangevraagd. Ieder uur komt er ook een lokale band of artiest langs die live een nummer brengt. Aan echte Oostendse muziek geen gebrek. Tijdens de show gaat een vliegende reporter langs in de verschillende Oostendse wijken, op zoek naar mooie en warme verhalen.

Op die manier moet ‘The Sound of O’ een verhaal van alle Oostendenaars worden. Inwoners, van jong tot oud, krijgen zelf een stem. Een lied laten horen, eindejaarswensen doen, nummertjes aanvragen of iemand een hart onder de riem steken? Hierlangs om mee te doen tot en met woensdag 16 december. (EB)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx