RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Ook Slack gaat voor audio

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het lijkt een epidemie: haast elk sociaal netwerk, elke samenwerkingsdienst, heeft plots het belang beseft van audio, en lanceert een tool om, naast tekst en/of video, ook met audio te communiceren. Of dat nu één op één is, met één spreker en vele toehoorders, live streaming of in uitgesteld beluisteren.

Ook samenwerkingstool Slack gaat die toer op. Deze week werd Slack Hudles gelanceerd, waarmee men in real time een audiogesprek kan voeren binnen Slack. Bovendien wordt er, eveneens in real time, een transcript gemaakt van het gesprek. Audiogesprekken zijn gemakkelijker voor mensen die niet zo snel kunnen typen, maar het geeft ook een andere sfeer, meer spontane discussies zoals het op een kantoor de gewoonte is.

Slack heeft nog meer nieuwigheden. Er wordt al gesproken over een soort video messaging, en dat komt er nu aan. Het is geen streaming video, maar eerder een video voicemail, of een Instagram Story. Verder zal de video kunnen worden afgespeeld in Slack zelf, spraak- en schermopnames. Korte clips opnemen en uploaden naar een kanaal of via DM versturen, is daarbij mogelijk. 

Meer uitleg over al die nieuwigheden bij TechCrunch. (HVG)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx