RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
Heynen

Ook Els rijdt nu naar Linkeroever

Het is er twee keer per jaar hét seizoen voor, de transfers in de voetballerij. Maar niet enkel daar wordt van werkgever gewisseld. Ook op Linkeroever in Antwerpen, waar Mediahuis z’n hoofdkwartier heeft, is men enkele keer per jaar druk in de weer. Niet dat ‘de boel’ helemaal overhoop wordt gegooid, het gaat om minimale ingrepen bij NRJ en Nostalgie.

In de herfst van vorige jaar dook Sen De Paepe op in de avondprogrammering van jongerenzender NRJ. Elke maandag, dinsdag en woensdag gooit hij tussen 19:00 en 21:00 uur de studiodeuren open voor gasten. TikTokker, vereniging, influencer of YouTuber? Tijdens ‘Open Studio’ passeren ze allemaal de revue. Van Brussel naar Antwerpen Linkeroever dus. Eerder werkte Sen voor MNM. Hij presenteerde er onder meer ‘MNM Summertime’ en de ‘Blokmarathon’. Afkomstig uit Westmalle, studeerde hij geschiedenis en politieke wetenschappen aan de KU Leuven en bouwde in die periode ervaring op bij Radio Scorpio.

Ook Els De Craecker (foto) rijdt nu naar Linkeroever. Gestudeerd aan het RITCS, heeft ze op haar CV 4FM, VRT, VMMa (tegenwoordig DPG Media) en Joe staan. Bij dit laatste station zat ze jarenlang achter de microfoon. Ze verliet de commerciële zender in 2017. Toen tegelijk met Herbert Bruynseels, al was dat louter toeval. Tegenwoordig neemt ze de weekendochtenden bij Nostalgie voor haar rekening. De luisteraars kunnen haar horen tussen 07:00 en 10:00 uur, het blok waar eerder Sebastian de Crop zat. Op zijn beurt vervangt hij zijn zwangere collega Marcia Bwarody. (TB – PDS)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx