RadioVisie

  • .
    .

Ook dit moeten we nog kwijt

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

In ons bericht van eergisteren ‘Dit hadden we u eerst moeten vertellen’, vroegen we om medewerking van ‘ons’ publiek. Ieder radiostation ontplooit activiteiten, heeft speciale programma’s of initiatieven op stapel staan, waarvan u hoopt dat ze bij een breder publiek bekend zouden worden. Wij helpen een graag een handje.

Vanaf nu vindt u een extra ‘knopje’ terug in onze ‘knoppenbalk’. Eentje speciaal voor projecten georganiseerd door de minder grote spelers op de markt. In «Lokale helden» willen we aandacht besteden aan het ‘kleinere’ nieuws uit het vaak zeer diverse radiowereldje.

Wij bepalen daarvan niet zelf de inhoud. Dat weet u als radio-ondernemer gewoon zelf het best. Een feest buitenshuis. Sinterklaas of de Kerstman die langskomen, speciale eindejaar programma’s, extra hitlijsten, nieuwe medewerkers, verbeterde studio, open-deur-dagen? U weet zelf wat voor u belangrijk is. Omdat wij niet in heel Vlaanderen ogen en oren hebben, zijn we afhankelijk van de aanvoer die u ons stuurt.

Op onze eerste oproep kregen we al tal van reacties. Dat mogen er best nog meer worden. We zijn bereikbaar via alle sociale media, telefonisch en via de klassieke mail. De details staan in onze colofon. Kleine moeite voor u, grote vreugde voor alle luisteraars. Het zou best kunnen. Eén zaak is zeker, als we met z’n allen de handen in elkaar slaan, dan maken we er samen iets moois en werkbaars van.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx