RadioVisie

 • .
  Amptec
  .
TVV Sound

One World Radio herneemt de Tomorrowland Top 1000

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De Tomorrowland Top 1000 keert terug. Vorig jaar stemden de People of Tomorrow wereldwijd massaal op hun favoriete nummers, wat resulteerde in een eclectische top 10 (zie onder). Stemmen kan nog tot 8 mei op tomorrowland.com of met de One World Radio App. Je maakt tevens kans op een van de speciale editie Tomorrowland & JBL Flip 5-luidsprekers.

Luisteraars kunnen voor de volledige lijst van 11 tot 22 mei afstemmen op het onlinestation. Van maandag tot en met vrijdag worden dagelijks 100 nummers afgeteld. De grote finale, met de aankondiging van de ultieme nummer 1, heeft plaats op 22 mei, met een ‘heel speciale gastheer’.

Enkele van ’s werelds beste artiesten deelden alvast hun persoonlijke favorieten voor de Tomorrowland Top 1000:

 • Roger Sanchez kiest zelf een nummer: ‘Another Chance is mijn eigen nummer en het is absoluut een van mijn favoriete nummers om te spelen. Het krijgt altijd de handen op Tomorrowland. ‘
 • Paul Kalkbrenner: “Mijn favoriet is ‘Transformer 2 – Pacific Symphony’.”
 • Nicky Romero onthult dat zijn eigen nummer ‘I Could Be The One’ met Avicii zijn nummer 1 is: “Er zijn zoveel goede herinneringen aan dit nummer en Avicii betekent veel voor mij.”
 • Charlotte De Witte: “Ik stem voor een heel old-school track,‘ Kai Tracid – Voyager ’. Het is een echt acid techno-nummer dat de old-school terugbrengt. “
 • Joris Voorn stemt op ‘B.B.E. – Zeven dagen en één week ‘:’ Dit is een geweldig nummer uit de tijd dat ik begon met dj’en. Ik heb het toen nog nooit gespeeld, omdat ik meer van techno hield, maar ik denk dat het als een semi-trance track de tand des tijds heeft doorstaan ​​en het klinkt beter dan de meeste muziek van vandaag. ”
 • Jauz selecteert een van zijn eigen nummers: “‘ Feel The Volume ’is een nummer dat ik 5 jaar geleden uitbracht. Het is mijn favoriet, alleen omdat ik niet weet of ik hier zou zijn zonder dat geluid – dat is alles voor mij begonnen. Het zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik kan het nog steeds spelen en mensen worden er enthousiast van, dus dat moet betekenen dat het best speciaal is. “
 • Afrojack’s persoonlijke favoriet is ‘David Guetta – Titanium’: “Ik heb dit nummer samen geproduceerd en het is altijd een van de meest epische momenten op elk Tomorrowland. Het is een van die speciale momenten waarop iedereen bij elkaar komt en super blij is. ”

De top 10 van de Tomorrowland Top 1000 in 2019

 1. Swedish House Mafia – One
 2. Dimitri Vegas & Like Mike, Moguai – Mammoth
 3. Avicii – Niveaus
 4. David Guetta ft. Sia – Titanium
 5. Martin Garrix – Dieren
 6. Alesso ft. Tove Lo – Hero
 7. Armin van Buuren ft. Trevor Guthrie – Zo voelt het
 8. Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One
 9. Dimitri Vegas & Like Mike ft. Martin Garrix – Tremor
 10. Afrojack ft. Martin Garrix ft. Dimitri Vegas & Like Mike – Turn Up The Speakers

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx