RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

NRJ: Zoeken naar ‘Moedigste Mens ter Wereld’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Erik Van Looy daagt NRJ’s ochtendduo Kim Muylaert en Michaël Joossens (foto bovenaan) uit om ‘De Moedigste Mens ter Wereld’ te worden. In één week tijd moeten ze vier fysiek of mentaal zware beroepen aanleren: rally-piloot, brandweerman, zorgkundige en para-militair. Per geslaagde uitdaging gaat er duizend euro naar een goed doel dat een link heeft met het beroep

Gisteren, maandag 21 oktober begon de ‘Big Challenge Week’ bij NRJ. Kim en Michaël werden rally-piloot en trokken naar het Circuit van Zolder. Begunstigde was Responsible Young Drivers. Een vzw die veiligheid bij jongeren in het verkeer sensibiliseert.
Vandaag, dinsdag 22 oktober staan ze voor hete vuren bij de brandweer van Asse. Pinocchio vzw wil het geld investeren in preventie van en sensibilisering rond brandwonden bij kinderen en jongeren.

Woensdag 23 oktober kruipen Kim en Michaël in de huid van een zorgkundige in het Zeepreventorium in De Haan. Als ze slagen, zal de duizend euro naar de instelling zelf gaan. Donderdag 24 oktober wordt het duo uitgedaagd om naar Marche-les-Dames te trekken waar ze gaan trainen samen met paramilitairen.

Op vrijdag 25 oktober volgt de grote finale van de ‘Moedigste Mens ter wereld’. Kim en Michaël brengen dan live vanuit Marche-les-Dames verslag uit bij Emma tussen 06:00 en 09:00 uur. De vzw Missing You hoopt om duizend euro te kunnen stoppen in de ondersteuning van jongeren bij het rouwproces wanneer ze iemand dierbaar hebben verloren.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over NRJ Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx