RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

NRJ van start met piratenzender Radio Evanna (video)

Ligt het aan de warme temperaturen of aan de lentekriebels… in elk geval heeft NRJ een bijzonder energieke week voor de boeg met maar liefst drie nieuwigheden in de programmering.

Radio Evanna, vanaf dinsdag 23 april

Prime televisie maken van op een boot hadden ze al onder de knie, vanaf morgen gaan Gert Verhulst en James Cooke, ook elke dinsdag, woensdag en donderdag inbreken in de ‘Ochtendshow’ van Kim en Michaël. Tussen 07:00 en 08:00 uur hoor je de… piraten van Radio Evanna aan het werk. Met hun gasten, hun eigengereide stijl, uitdagingen voor de NRJ dj’s en compleet foute jingles.

James Cooke: “Radio maken is één van mijn kinderdromen die uitkomt. Het zal veel energie vragen, het zal nu en dan mislopen, maar ik weet nu al dat zowel Gert als ikzelf als onze bootgasten met veel plezier wat vroeger gaan opstaan om zotte dingen te doen in de ether.”

Kim Muylaert: “Ook voor Michaël en mij worden het spannende weken. Onze ochtendradio zit sowieso al boordevol verassingen, maar daar komt met de piraten van de Evanna zeker nog een stevige portie challenges bij. En we kijken er uiteraard ook naar uit om nieuwe luisteraars te verwelkomen bij NRJ.”

Radio Evanna is niet enkel te horen bij NRJ maar ook te zien, bij VIER. De ochtendshow van Kim en Michaël is er elke doordeweekse dag van 06:00 tot 07:00 en van 08:00 tot 09:00 uur, en is ook nog eens te volgen bij ZES.

Gert Verhulst, James Cooke, Kim Muylaert en Michaël Joostens

Exclusieve Live Session van Bebe Rexha, op donderdag 25 april

Dat NRJ iets heeft met internationale popsterren, onder impuls van het Franse moederhuis, is bekend. Voor het eerst dringt dit nu ook door tot het Vlaamse netwerk. Bebe Rexha, één van de rijzende sterren aan het hit-firmament bijt de spits af. (Daar berichtten we trouwens eerder al over).

Elias Smekens (Program Manager): “Met de NRJ Live Sessions willen we onze luisteraars echt een onvergetelijke avond bezorgen. Het is eigenlijk een zeer exclusief privé concert want Bebe brengt haar sessie in de NRJ studio’s in Brussel voor een honderdtal gelukkige winnaars. De tickets zullen dus zeer gegeerd zijn. Om kans te maken kan je nog tot en met donderdag 25 april meespelen.”

De live sessie en het interview door Toon Smet kan je ook beluisteren op NRJ, diezelfde donderdag vanaf 18:00 uur.

Het gemolde glas, vrijdag 26 april

Sinds de start van de tv-reeks ‘De Mol’ op VIER brengt DJ Xander op maandag een radioverslag van uit de coulissen van Café De Mol. Ook Mollenjagers Jenno en Jolien brengen op dinsdag ‘juicy details’ en hun veel gesmaakte VODCasts over ‘De Mol’ bij Kim en Michael in de ‘Ochtend’.

Heynen

Maar deze week komt er voor de liefhebbers van het tv-programma nog iets heel speciaals bovenop. Door een goede wind kwam er immers een ‘gemold glas’ op de NRJ redactie terecht. En dat wordt weggegeven aan één van de luisteraars.

Michaël Joossens: “Zo’n gemold glas is niet alleen exclusief, er zijn er maar tien van gemaakt… Het is ook nog eens veel geld waard. Minstens duizend, wie weet zelfs tienduizend euro, in functie van hoeveel gemolde glazen er gevonden worden.”

Op vrijdag 26 april wordt het Gemolde Glas ergens in Vlaanderen of Brussel verstopt en de hele dag krijgt de luisteraar tips en tricks om het te vinden.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx