RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

NRJ: Van 20 in 2020 naar festival in eigen tuin (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vanavond, vrijdag 26 juni, knalt NRJ de maand juni uit met de ultieme Top 20 van twintigers, het sluitstuk van de ‘20 in 2020’-maand. Vanaf 1 juli eert het commerciële jongerennetwerk de festivalzomer met ‘NRJ Stage: festivalmusic only én…’, waarbij luisteraars kans maken om een festival te winnen in hun eigen tuin. 

De Ultieme Top 20 van 20 in 2020

De laatste uitzending van ’20 in 2020’ is deze avond te volgen bij NRJ. Iedereen die geboren is in 2000, mocht een maand lang zijn of haar verhaal doen bij Emma Salden. En ondertussen werd de favoriete muziek van die generatie gedraaid. De ultieme twintig worden straks tussen 19:00 en… 20:20 uur uitgezonden. Een lijst vol verrassingen volgens NRJ programma manager Nathalie Delporte:  “Juni was muzikaal een heel interessante maand. Het was fantastisch om erachter te komen waar die twintigers allemaal naar luisteren, en hoe ze vol vuur vertellen over hun lievelingsmuziek. Het mooiste aan hun Top 20 is de grote verscheidenheid. Of het nu Queen, Dua Lipa of Wim Soutaer is: alles kan en alles mag voor een twintiger in 2020.”

Top 20

° Ontdek de volledige Top 20 hier.

Het was trouwens Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media Benjamin Dalle, die het laatste woord kreeg en zich vol vertrouwen richtte tot alle twintigers: “Het is voor jullie een heel speciale periode geweest, een heel moeilijke periode ook. Jullie hebben jullie vrienden zeer lange tijd niet kunnen zien en dat was niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig hebben we daar nu al meer perspectief en ziet het er beter uit voor de toekomst. Maar ‘t is vooral feest, want jullie examens zijn gedaan! Althans voor wie examens had. De zomer kan nu echt beginnen!”

Festivalzomer met NRJ Stage

De aanbeveling van de minister indachtig ademt NRJ van 1 juli tot en met 9 augustus één en al festivalsfeer. Onder de noemer ‘NRJ Stage’ wordt zes weken lang de line-up van de grote festivals en heel veel live-muziek gedraaid. De eerste week hoor je de muziek van Werchter. Verder maakt iedereen kans dat er op vrijdag een privé-concertje en dj-set in zijn of haar eigen tuinbubbel wordt georganiseerd. Artiesten die onder normale omstandigheden op de festivalpodia hadden gestaan, komen nu naar het publiek toe.  

Vrijdag 3 juli is al kans op een concertje van Milo Meskens en een dj-set van DJ Gascar, daarna volgen daarna Noémie Wolfs, Starlings, Metejoor. 


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over NRJ Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx