RadioVisie

  • .
    .

‘NRJ Terrazza’ Toon Smet praat met epic gasten

Vanaf morgen, dinsdag 11 augustus is er de nieuwe podcast-reeks ‘NRJ Terrazza’ bij… NRJ. Toon Smet trekt dwars door Vlaanderen naar het favoriete terras van vijf epic gasten. Zanger Metejoor, TikTokkers en social media-goeroes Céline Dept & Michiel Callebaut, Red Flame Tessa Wullaert, influencer en onderneemster Jitske Van de Veire en rapper/zanger/producer TheColorGrey.

In de eerste aflevering zakt Toon af naar het pittoreske Vosselaar in de Kempen. In café ‘De Lindekens’ is Metejoor zijn terrasgast. Luisteraars komen te weten waarom Joris Van Rossem zichzelf Metejoor heeft genoemd en waarom dat tijdens de week ook wel ‘Meneer Metejoor’ wordt.

De zanger onthult verder hoe zijn carrière amper drie jaar geleden begon en waarom hij lang niet op een podium durfde te staan. “Sport en lesgeven dat kan je goed, dus doe dat. En dat zal het dan zijn. Muziek had ik echt proberen te verdringen. Op dat podium ben je ineens, ik weet niet wat, en iedereen is fier en de dag erna sta je terug in het schooltje en dan is alles terug normaal. Dat is wel echt goed. Dat raad ik eigenlijk elke artiest aan. Je komt ook te weten waar hij als artiest nog van droomt. Ik hoop echt, echt waar eens op zo een ‘Liefde Voor Muziek’, want dat past heel goed bij mij, bij die emotie.” 

De opnames vonden plaats in juni, toen de corona-situatie iets milder was dan nu. Maar uiteraard werd ook toen rekening gehouden met alle maatregelen. ’NRJ Terrazza’ staat nu online. Te beluisteren, maar ook te bekijken via YouTube. Meer details bij NRJ.be.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx