RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

NRJ Stage: Alexander trakteert scoutsvrienden op Metejoor (video)

NRJ zomert er op los tot 9 augustus aanstaande met ‘NRJ Stage’. Elke week wordt de line-up van één of meerdere muziekfestivals die jongeren zo hard missen, gevolgd. Met veel live muziek en uitsluitend festival beleving op de radio. Zo is er deze week aandacht voor ‘de podia’ van Tomorrowland. 

Iedere week wint een luisteraar zijn of haar persoonlijke festival dat wordt georganiseerd in de eigen… tuin. Vorige week won Alexander uit Zele, hij nodigde zijn scoutsvrienden uit voor de energieke set van Metejoor. Die wist achteraf te vertellen dat live spelen deze zomer niet evident is. “Maar fijn dat ik dankzij NRJ Stage toch een echte festivalbeleving mocht brengen aan enkele enthousiaste muziekliefhebbers. Zowel ik als zij…allemaal blij!” 

De tuin van Alexander werd een persoonlijk festivalterrein. Iedereen stond op de eerste rij voor Metejoor en ging uit de bol op de dj-set van DJ Gascar. Volgende week wordt een andere tuin of kampterrein een mini-Tomorrowland. Er staan drie dj’s klaar om hun set te brengen. Yves V en Severe stonden al op de affiche van Tomorrowland. DJ Gascar is er uiteraard ook weer bij. Meedoen om te winnen, kan door hier in te schrijven.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx