RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

NRJ: special olympics atleet kiest de muziek (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Afgelopen vrijdag – 29 april – was DJ Jack Amai M’n Klak, beter bekend als SOB-atleet en Down The Roader Jaimie Van Kerschave (foto bovenaan), voor het eerst vaste gast-dj bij NRJ. Eén keer per maand draait hij er enkele van zijn beste platen tijdens ‘NRJ Squad’, het programma dat wordt gepresenteerd door Michaël Joossens. Samen bereiden ze de luisteraars voor op een een kickstart van het weekend.

Special Olympics Belgium (SOB) is de olympische organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking. Hun doel is om de duurzame inclusie van mensen met een (verstandelijke) beperking in België te bevorderen op en naast het sportterrein. NRJ werkt mee door de lancering van Jack Amai M’n Klak als nieuwe dj. Hij zal de luisteraars van het netwerk ook nog inspireren op 27 mei en 24 juni. Jamie werkte eerder al voor diverse zenders en was ook al vaste dj tijdens de twee voorbije edities van de Special Olympics Belgium Virtuele Spelen.

Zijn vaste dj-partner is oud NRJ-gediende Michaël Goossens tijdens het programma ‘NRJ Squad’ (16:00-19:00 uur). Het netwerk stel duidelijk valide personen hand in hand te laten samenwerken met mensen met een beperking, hetgeen volledig past binnen het Play Unified-principe van Special Olympics. (TB)


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over NRJ Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx