RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

NRJ serveert een tutorial for life…

You can go the distance, you can go the mile.’ The Script wist het al in 2012. Het blijkt ook de inspiratiebron te zijn geweest voor een actie van NRJ. Samenwonen? Ondernemer worden? Of net van de schoolbanken en geen idee hoe het verder moet? Tussen 21 maart en 1 april helpen de dj’s de luisteraars Big Steps te zetten. 

Momenteel kan iedereen een Big Step insturen via nrj.be of de NRJ-app. Van 21 maart tot en met 1 april staat dan Michaël Joossens klaar met praktisch advies en concrete hulp bij het nemen van die stappen. Er worden tools aangereikt om weer verder te kunnen. Daarbij wordt de hulp ingeschakeld van ervaringsdeskundigen en experts en van andere luisteraars.

Michaël Joossens: “Ik ben er vorig jaar dankzij Big Steps in geslaagd om m’n rijbewijs te halen. Dit jaar wil ik heel graag anderen dat duwtje in de rug geven dat ze nodig hebben om van hun Big Step een groot succes te maken!” 

Dat duwtje in de rug mag je letterlijk nemen, want NRJ trekt de portefeuille open. Vijf luisteraars krijgen een extraatje toegestopt om één van hun dromen waar te maken. Uiteraard wordt ook de muziek niet vergeten. Iedereen die een idee deelt, levert ook inspiratie voor de playlist, een soundtrack om het leven in handen te nemen.

Die lijst bestaat uitsluitend uit de grootste van de voorbije tien jaar. Als climax van de actie, wordt die playlist op vrijdag 1 april uitgezonden tijdens NRJ Squad. (SV)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx