RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

NRJ: Robsons en Dempsons en vergeten liefdes

Elke zaterdag zet NRJ de studiodeuren open voor jongeren met talent, goesting én een boodschap tijdens NRJ Open Studio met Robbe Boons, Dempsey Hendrickx en hun kompanen van de Belgische Improvisatieliga. Zij brengen zaterdag aanstaande 9 januari vanaf 17:00 uur een wervelende show rond vergeten liefdes. Met onder andere pratende dansvloeren, rode oortjes en live gebrachte… ukulele-jingles.

Dempsey Hendrickx kennen we van de Helden op Ketnet, De Buurtpolitie, Instafamous of Pagina Niet Gevonden bij Iedereen Beroemd. Deze 33-jarige Antwerpenaar speelt al enkele jaren bij de BIL en zal zaterdag als dj Dempsons praten met de dansvloer van de AB of de zak van Sinterklaas, maar er zijn ook zijn gedichten voor de bellende luisteraars.

Robbe Boons is 29 en redacteur bij verschillende televisieprogramma’s. Hij is de bezieler van het Charme Offensief, een podcast waarin mensen verbijsterende maar mooie en grappige verhalen vertellen. Als dj Robsons brengt hij zaterdag fake of echte weetjes over bepaalde hits en probeert hij de harten van de luisteraars te veroveren op basis van hun eigen hobby’s. Hij zorgt ook voor live-jingles, op de… ukelele!

° Verder lezen onder foto’s.

Samen met Robsons en Dempsons maken de NRJ-luisteraars kennis met de BIL, Vlaanderens eerste improvisatiegezelschap dat dertig jaar geleden al ontstond. De BIL speelt een Canadees format waar ze samen scènes uit het niets creëren en alles ter plekke wordt verzonnen of geïmproviseerd. De ‘improteams’ nemen het tegen elkaar op in een heuse ‘patinoire’, compleet met sportshirts en strenge scheidsrechters. En waar het publiek live… sloffen naar mag gooien, als ze het oneens zijn met de fouten die gefloten worden. Ze spelen het ‘improformat’ live in heel Vlaanderen, ook online en aanstaande zaterdag live op de radio in NRJ Open Studio.

Samen met de nieuwe NRJ-dj Leen Gijs (foto bovenaan), die ook impro-ervaring heeft, brengen Robsons en Dempsons zaterdag eveneens ‘Woord Vervolgd’. Daarvoor hebben ze hulp nodig. Luisteraars kunnen via de NRJ-app een woord doorsturen, waarna ze zelf moeten instaan voor de gevolgen… 


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx