RadioVisie

  • .
    .

NRJ: Robsons en Dempsons en vergeten liefdes

Elke zaterdag zet NRJ de studiodeuren open voor jongeren met talent, goesting én een boodschap tijdens NRJ Open Studio met Robbe Boons, Dempsey Hendrickx en hun kompanen van de Belgische Improvisatieliga. Zij brengen zaterdag aanstaande 9 januari vanaf 17:00 uur een wervelende show rond vergeten liefdes. Met onder andere pratende dansvloeren, rode oortjes en live gebrachte… ukulele-jingles.

Dempsey Hendrickx kennen we van de Helden op Ketnet, De Buurtpolitie, Instafamous of Pagina Niet Gevonden bij Iedereen Beroemd. Deze 33-jarige Antwerpenaar speelt al enkele jaren bij de BIL en zal zaterdag als dj Dempsons praten met de dansvloer van de AB of de zak van Sinterklaas, maar er zijn ook zijn gedichten voor de bellende luisteraars.

Robbe Boons is 29 en redacteur bij verschillende televisieprogramma’s. Hij is de bezieler van het Charme Offensief, een podcast waarin mensen verbijsterende maar mooie en grappige verhalen vertellen. Als dj Robsons brengt hij zaterdag fake of echte weetjes over bepaalde hits en probeert hij de harten van de luisteraars te veroveren op basis van hun eigen hobby’s. Hij zorgt ook voor live-jingles, op de… ukelele!

° Verder lezen onder foto’s.

Samen met Robsons en Dempsons maken de NRJ-luisteraars kennis met de BIL, Vlaanderens eerste improvisatiegezelschap dat dertig jaar geleden al ontstond. De BIL speelt een Canadees format waar ze samen scènes uit het niets creëren en alles ter plekke wordt verzonnen of geïmproviseerd. De ‘improteams’ nemen het tegen elkaar op in een heuse ‘patinoire’, compleet met sportshirts en strenge scheidsrechters. En waar het publiek live… sloffen naar mag gooien, als ze het oneens zijn met de fouten die gefloten worden. Ze spelen het ‘improformat’ live in heel Vlaanderen, ook online en aanstaande zaterdag live op de radio in NRJ Open Studio.

Samen met de nieuwe NRJ-dj Leen Gijs (foto bovenaan), die ook impro-ervaring heeft, brengen Robsons en Dempsons zaterdag eveneens ‘Woord Vervolgd’. Daarvoor hebben ze hulp nodig. Luisteraars kunnen via de NRJ-app een woord doorsturen, waarna ze zelf moeten instaan voor de gevolgen… 


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Allemaal nieuw bij NRJ (video)

Open Studio en een lading nieuwe podcasts en programma’s Vanaf zaterdag 9 januari pakt NRJ Lees verder

NRJ: ‘2000 sinds 2000’ – verrassende dj duo’s (video)

De stemmen zijn geteld, de gasten geregeld en de dj’s hebben er veel zin in. Maandag Lees verder

NRJ zoekt dé 2000 van de voorbije 20 jaar (video)

Samen met de luisteraars en volgers gaat jongerenzender NRJ voor de tweede keer op zoek Lees verder

NRJ: Kendrick Lamar is de ultieme hiphopper

De maand oktober was voor het jongerennetwerk NRJ een maand vol hiphop, rap en R&B, Lees verder

Zwarte panter stopt blonde Angèle in een… bol

NRJ liet vorige week officieel weten dat ze winnende luisteraars op citytrip stuurt naar zotte Lees verder

Adele op 1 in NRJ’s ‘2000 sinds 2000’

De generatie die opgroeide met de hits van 2000 tot nu heeft z’n stem laten Lees verder

A high level of NRJ

NRJ France en hun wereldwijde filialen hebben hun jingle-pakket uitgebreid met een nieuwe reeks stationsidentificaties, Lees verder

NRJ: Gasten kleuren derde ‘2000 sinds 2000’

Netwerkradio NRJ gaat voor de derde keer met de luisteraar op zoek naar de 2000 Lees verder

Meer over NRJ Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x