RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

NRJ: Nieuw talent, nieuwe shows en nieuwe videoformats (video)

Het NRJ-netwerk start op maandag 16 augustus  met de najaarsprogrammatie met nieuwe gezichten en nieuwe formats, zowel on air als online en op socials. In de ochtendshow The Get Up (doordeweeks: 06:00-10:00 uur) krijgt Michaël Joossens een nieuwe sparring partner: de 26-jarige Larissa Roose uit Dilbeek.

Larissa was als student al gebeten door de radio-microbe en werkte achter de schermen bij MNM en StuBru. Bij Bruzz had 2,5 jaar een eigen programma: “Zo fijn dat ik als superfan van concerten en festivals aan de slag kan bij het meest energieke team in radioland. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Michaël al die jongeren met een goed gevoel en een portie stevige hits de dag en de stad in te sturen.” 

Wie NRJ een beetje volgt, kent ongetwijfeld Open Studio, waarin we de deuren van de radiostudio wagenwijd open worden gezet voor startende artiesten, organisaties en jongeren met goesting en een boodschap. In het nieuwe seizoen is er drie keer per week een editie. Ook hier is er een nieuwe stem als host: Sen De Paepe. Hij is er klaar voor: “Studenten, start-ups, stadsprojecten, sportverenigingen, acteurs, artiesten, vrijwilligers, al wie in Vlaanderen passioneel met iets bezig is of iets te vertellen heeft, is welkom in onze ‘Open Studio’. Het is een fantastische manier om live op radio te horen en te voelen wat er allemaal leeft in onze steden en bij mijn generatie.” NRJ Open Studio is er elke maandag, dinsdag en woensdag van 19:00 tot 21:00 uur.

Ook op donderdag klinkt er tussen 19:00 en 21:00 uur een nieuw geluid: Xander Peeters  en Amir Mottafaf presenteren het gloednieuwe Starsky Radio. Met daarin alles over de nieuwe sterren aan het social media firmament. Wie is er hot? En waarom? Hoe kan je zelf beter boomen op Instagram of TikTok? En wanneer kan je beter even detoxen? Entertainer en influencer Amir Mottafaf : “Ook al ben ik nog net geen 22, toch draai ik al een tijd mee in dat dolle wereldje van YouTube, TikTok en Instagram. Geweldig dat we nu ook op NRJ een platform krijgen om te informeren, inspireren en heel veel zotte dingen te doen!” Xander en Amir én de luisteraars krijgen in de uitzending ook heel wat tips and tricks van collega-celebs. Elke donderdag vanaf 19 augustus.  

Uiteraard blijven de NRJ-sterkhouders van de partij. Van 10:00 tot 16:00 uur krijgen de luisteraars van Louise Ailliet een soundtrack bij werk-, studie- of me-time, met elk uur een #NewsMeUp- en #HitMeUp-moment. Tussen 16:00 en 19:00 uur loodst Kim Muylaert iedereen elke weekdag door de avondspits met de NRJ Squad. Op vrijdagavond is er The Get Down, all things hiphop, met Fatty K. Tenslotte blijven de NRJ 40 met Xander Peeters en Extravadance met DJ Gascar & heel veel guest dj’s het weekend maken. 

Nathalie Delporte (Programma manager): “We mochten net een winnende luisteraar richting Orange sturen voor een uniek concert van David Guetta en ondertussen staat ons energieke team klaar om erin te vliegen met dit gepimpte verhaal. Ik ben blij met al die energie, met onze nieuwe talenten achter de microfoon maar ook achter de camera. Want NRJ zet ook steeds meer in op frisse videoformats zoals Grab a Coffee, Testing Tuesday, This is what you get en Yummy. Voor dat laatste verwelkomden we net ook een kat in ons team. Otto is nu al de ster van de NRJ-socials.”


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx