RadioVisie

  • .
    .

NRJ: nieuw comedy-talent en de sound van nieuwe twintigers

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De winnaar van de NRJ Open Skype Comedy 2020 is bekend. Steven Degryse uit Merelbeke zal de komende maanden ongetwijfeld nog opduiken in programma’s of op de social media van het jongerennetwerk. Vanaf maandag aanstaande 1 juni legt NRJ zijn oor dan weer te luisteren bij al wie twintig werd/wordt dit jaar. Elke weekdag om 19:00 uur gaat Emma Salden op zoek naar de verhalen en de ultieme soundtrack van ’20 in 2020’.

Deze ochtend presenteerden Kim Muylaert en Michaël Joossens de finale van een heel bijzondere Open Mic-editie. Drie finalisten bleven over en probeerden de luisteraars en de jury in te palmen: Roosje Pertz uit Leuven, Steven Degryse uit Merelbeke en Mohsin Abbas uit Oostende. Jurylid William Boeva: ”Blij dat er nog plaats is voor comedy wedstrijden, zeker in deze tijden. Comedy op radio is een uitdaging, en houdt onze jonge talenten scherp. Super dat we zoveel nieuw talent te zien kregen en een dikke proficiat aan de winnaar Steven Degryse. Hij maakt slimme, scherpe moppen en hij zoekt het randje op maar blijft toch binnen de lijntjes. Zijn enthousiasme heeft ons overtuigd.” 

Uiteraard is Steven zelf dolenthousiast met zijn overwinning:  “Winnen is altijd leuk, maar de NRJ Open Skype Comedy winnen is extra leuk, want na twee maanden zonder comedy zou een mens beginnen twijfelen of hij het nog wel kan. Dikke merci aan de juryleden Gunter Lamoot, William Boeva, Jan Linssen, aan de luisteraars en aan NRJ!”

De ‘Soundtrack van 20 in 2020’

Steven Degryse had ook meteen advies voor alle twintigjarigen, die vanaf maandag centraal staan in ’20 in 2020’, een programma dat Emma Salden zal presenteren van 19:00 tot 20:00 uur. “Als ik één tip wil geven: Probeer niet alles te controleren, want dat lukt toch niet. Kijk naar mij: ik ben op m’n negentiende vader geworden. Was dat gepland? Absoluut niet. Heeft dat mijn leven slechter gemaakt? Absoluut niet. Als je graag op je verjaardag verrast wordt door vrienden en familie, waarom zou je dan niet elke dag verrast willen worden door het leven? En…geniet ervan!”

Wat is dè muzieksmaak van zij die geboren zijn in 2000? Hoe wordt die keuze bepaald? Wie of wat heeft daar invloed op? En wat zijn de grote en kleine thema’s in hun leven? Tijdens de eerste week staan centraal: Jérémie Vrielynck, Gieke Smeets, Joren Houtevels, Thibaut Sevens en Mirthe Verschueren. Ze hebben het over muziek maken, muziek luisteren, studeren, hobby’s, coming out… En of ze het nu willen aanvaarden of niet: in elke aflevering krijgen ze advies van een bekende medemens. Wat zouden Marijn Devalck, Jani Kazaltzis of Jacques Vermeire nu doen als ze terug twintig waren?  


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over NRJ Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx