RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
Heynen

NRJ: Napoleon, Nathan en Michaël(video)

De eerste ‘Open Studio’, een programma waarin een vereniging twee uur lang carte blanche krijgt, zit er op bij het NRJ-netwerk. Robbe Boons en Dempsey Hendrickx van de BIL belden met de… binnenzak van Napoleon, deden een poging om auto’s te interviewen die niet in de file stonden en de chakra’s van Ingeborg hadden duidelijk ook een boodschap.

Vlaanderens bekendste improvisatiegezelschap heeft de lat alvast hoog gelegd. Morgen, zaterdag 16 januari van 17:00 tot 19:00 uur, gooit dj Leen Gijs de studio open voor ‘Let’s Go Urban’, kortweg LGU. De jeugdvereniging die urban sport en cultuur aanbiedt, stuurt een aantal van hun gepassioneerde vrijwilligers, die zich stevig hebben voorbereid op dit radio-avontuur. LGU gaat voor de Urban TakeOver. 

Ze speuren zowel internationaal als lokaal, want ze zijn ervan overtuigd dat in België veel talent schuilt dat nog te weinig een podium krijgt. Daarnaast hebben ze ook twee lokale artiesten geselecteerd die ze aan het luisterend publiek willen voorstellen. Verenigingen kunnen zich inschrijven via nrj.be en de app. (video onderaan)

Lees verder onder de afbeelding

Sinds vorige week vrijdagavond is er ook ‘The Get Down’ te horen, met producer en hiphopper Fatty K. Elke week neemt hij de luisteraar mee naar alle hoeken van de hip hop scene. Hij doet dat met een co-host. Deze maand is dat Daniël Busser.

De Hasselaar stelt samen met Fatty nieuwe releases voor uit binnen- en buitenland, verhalen achter bekende samples en de laatste nieuwtjes uit de wereld van hip hop, R&B en rap. Tijdens de eerste uitzending stelde Ramzi exclusief z’n nieuwe single voor: ‘Onbeschrijfelijk’, met Zwangere Guy en Freddie Konings. Vanavond start om 19:00 uur de tweede uitzending. 

NRJ heeft ook iets met humor. Zo kan er gestemd worden voor de ‘Happy 100’ die op Blue Monday van 10:00 tot 18:00 uur te horen zal zijn op… maandag 18 januari. Honderd hits waar iedereen blij van zou moeten worden. Nog een extra reden tot lachen is dat dj Michaël Joossens een poging zal ondernemen om het record van ‘de langste lach’ te breken. Deze poging is eveneens maandag aanstaande, vanaf 12:00 uur, live volgen op de Facebook-pagina van NRJ.

° Foto bovenaan: Louis Alliet

Ook nieuw bij NRJ:

  • #NewsMeUp, de dagelijkse korte podcast van de ochtend: drie dingen die je dag maken.
  • SQUAD List, wekelijkse podcast – vanavond 15 januari met Seppe Smits als tweede gast.
  • Extravadance op zaterdagavond. Deze week met DJ Gascar ,Blvckprint en DJ F.R.A.N.K.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx