RadioVisie

  • .
    .

NRJ: muziek, lifestyle en veel meer

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vier weken lang staan hiphop en R&B centraal bij NRJ. De hele maand oktober is er niks anders dan hiphop te horen. Op vrijdag worden alle registers opengetrokken. Van 10:00 tot 16:00 uur is er ‘The 411’, waarbij elke week een ander muzikaal thema centraal staat. Fatty K zorgt voor alle info en weetjes en de NRJ-dj’s spelen hun favoriete hiphop-tracks. Van 16:00 tot 22:00 uur gaat het full force verder. Host Fatty K krijgt dan het gezelschap van een gast. Samen bouwen ze een show rond de vier pijlers van de hiphop. 

Morgen, vrijdag 8 oktober gaat het over breakdance en is Admir Mirena – hoofdcoach van het Belgische olympische breakdance-team – de co-host.  Een week later komen Spray & Play – grafitti en street artists, die workshops geven in heel België – langs en zijn de studiomuren niet veilig want is graffiti het onderwerp. Op Vrijdag 22 oktober gaat Fatty K dieper in op de hiphop-pijler ‘DJ’, waarbij voormalig wereldkampioen DJ Dysfunkshunal een legende is. De hiphopmaand wordt op 29 oktober afgesloten met Fatty K en Safi, één van de gevestigde waarden binnen de scène die Vlaamse hip hop mee op de kaart heeft gezet. Ze gooien zich die dag zes uren lang in de rap/MC.  

Maar als het gaat over hiphop moet je in hiphop-taal spreken. “Tune in op vrijdag voor de dopeste gasten uit alle pijlers van de hiphop-scène en kom alles te weten over b-boys en b-girls, whole cars, murals, scratching, juggling, bars en flow. En natuurlijk hebben we nog heel wat verrassingen in petto! Tune in on Friday!”, aldus Fatty K.

Een rode draad doorheen de maand is de wekelijkse aanwezigheid van Tazz Customs, ofte Tijs van Impe. Hij komt elke vrijdag live een paar sneakers customizen volgens de hiphop-pijler van die dag. Zo ontstaat er elke week een paar exclusieve, unieke schoenen die een luisteraar kan winnen als hij/zij zich inschrijft voor de wedstrijd via nrj.be


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over NRJ Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx