RadioVisie

  • .
    .

NRJ: line-up voor NMT is bekend

Enkele weken geleden werd de NRJ Music Tour 2022 aangekondigd. Op zondag 5 juni, in de WEX van Marche-en-Famenne, is het dan eindelijk zover. Het grootste, gratis festival van Europa. Na een te gekke editie in 2021, is het duidelijk dat de NMT, die België maar één keer aandoet, supergaaf moet zijn. Met een line-up speciaal samengesteld voor de luisteraars van de (Waalse) jongerenzender.

Met bekende artiesten uit de Franstalige muziekscene, zoals Bigflo & Oli, Tayc of Jérémie Makiese, die ons land deze avond vertegenwoordigt tijdens de halve finale op het Eurovisiesongfestival. Olivier Duroy zorgt voor de aan-en afkondigingen van de optredende favoriete artiesten van de luisteraars. Als extraatje presenteert op 5 juni dat andere populaire duo Khalid & Wendy (van 16:00 tot 20:00) uur ook nog een live-uitzending vanuit de WEX.

° Lees verder onder de banner

Tickets voor dit gebeuren zijn vanaf 17 mei om 09:00 uur te verkrijgen via NRJ.be, want alhoewel de NRJ Music Tour een gratis evenement is, zijn de plaatsen beperkt. Wie het muziekfestival wil bijwonen moet daarom reserveren. Gedurende de week van 30 mei zijn er op de Franstalige NRJ eveneens VIP-plaatsen, met toegang tot de middagshow, en plaatsen op de eerste rij te winnen. De gelukkigen mogen vlak voor het podium plaatsnemen.

Op dit moment is nog niet gecommuniceerd over eventuele deelname/samenwerking van en met het Vlaamse NRJ. Mogelijk kunnen ook luisteraars uit het noorden tickets winnen. Afwachten dus. (TB)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx