RadioVisie

  • .
    .

NRJ: Julie Vermeire en Josefien Weyns ​​​​​​​maken ochtendradio

Vanmorgen presenteerden Michaël Joossens en Kim Muylaert hun laatste ochtendshow voor de zomer. Vanaf 17 augustus komt er een gloednieuw programma van 06:00 tot 10:00 uur, waarin Michaël het gezelschap krijgt van de energieke bff’s Julie Vermeire (foto bovenaan links) en Josefien Weyns (rechts)

Kim Muylaert mag wat langer uitslapen maar blijft ook na de zomer wel één van de sterkhouders, met ‘NRJ Break’, tussen 12:00 en 14:00 uur. Vanaf 17 augustus zal Julie Vermeire samen met Michaël Joossens de luisteraars de dag beginnen. Bij haar afstuderen vorige week kreeg ze van het netwerk meteen een wekker cadeau.

Julie Vermeire: “Sinds kort kom ik elke week langs in de ochtend van NRJ en ik sta altijd vol bewondering te kijken hoe ze daar zo vroeg op de dag de luisteraars op sleeptouw nemen. We zijn ook al een paar keer samen de studio in gedoken en ik vind het geweldig om beetje bij beetje de magie van radio te ontdekken. Al minstens tot aan de eindejaarsfeesten ga ik deze uitdaging aan, een unieke kans. Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur en ga samen met de luisteraars en het team van NRJ volop op ontdekking.”

Michaël Joossens: “De ochtendshow met Kim was een was een heerlijke rollercoaster. Maar ik heb tonnen goesting om na de vakantie aan een nieuw hoofdstuk te beginnen, met Julie. Zij leert mij dansen in de studio en ik leer haar radio maken. Top combo, toch?”

Op vrijdagochtend krijgt Michaël het gezelschap van Julies ‘bff’ Josefien Weyns. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding. Ze vullen elkaar perfect aan en vertoeven graag in elkaars bubbel. Vanaf nu komt daar een radio-bubbel bij! Josefien is 20, studeert Media & Entertainment aan Thomas More Hogeschool in Mechelen: “Wat een kans! Ik kijk er zo naar uit om de NRJ-luisteraars blij te mogen maken met de beste hits en wat zotte dingen in de ochtend” 

° 06:00-10:00 uur, Met Michaël Joossens en Julie Vermeire, vanaf 17 augustus (maandag tot en met donderdag)
° 06:00-10:00 uur, Met Michaël Joossens en Josefien Weyns, vanaf 21 augustus (elke vrijdag)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx