RadioVisie

  • .
    .

NRJ heropent AB, Vooruit en De Roma

De week van de Belgische muziek komt eraan. En Valentijn ook. Het leven is nu uitdagender voor iedereen, maar al zeker voor de vrijgezellen. Daarom dachten ze bij NRJ: “We zetten een aantal fantastische jonge Belgische artiesten op het podium, oog in oog met één luisteraar die vrijgezel is”. Zowel de artiesten als de concertzalen reageerden enthousiast.

En zo heropenen de AB, de Vooruit als De Roma in de week van 8 februari hun deuren voor één artiest en één luisteraar. Single in the City, waarbij de lucky ones oog in oog staan met Noémie Wolfs, Blanche en Milo Meskens! Wie inschrijft op nrj.be of via de app, maakt kans op een heel bijzonder concert. Eén hele concertzaal, één persoon in het publiek, één Belgische artiest die alles geeft. 

De week van de Belgische muziek bij NRJ loopt in samenwerking met VI.BE en er staan nog heel wat ‘must hears’ op het programma:

Fatty K aka Ken Flamant van het programma The Get Down op vrijdagavond (19:00-22:00 uu) zal door het ochtendteam worden uitgedaagd om grote Belgische klassiekers een hiphop-saus te geven. Zo goed als alle items krijgen een Belgische saus. Een week lang wordt elke dag een ander Belgisch nummer voorgesteld tijdens First Play. Ook NRJ Next, hét muziektalent dat de hele maand februari in de verf gezet wordt, zal extra vaak te horen zijn. 

– Kim Muylaert verwelkomt op vrijdag 12 februari Jeroen Verdick in haar NRJ Squad (16:00-19:00 uur). Samen hosten ze ‘single and ready to mingle’: een thema-uitzending voor singles. Met advies, tips en spannende verhalen! De rest van de week belt Kim dagelijks met iemand uit de entourage van de Belgische muziekscene. Roadie, chefkok of geluidsman? 

– Elke avond neemt Emma Salden de luisteraar mee op een Belgische rondrit. Tussen 19:00 en 22:00 uur is er uitsluitend Belgische muziek én wordt er ook extra veel live-muziek geprogrammeerd.

– Op zaterdag 13 februari verwelkomt Leen Gijs in Open Studio (17:00-19:00 uur) de radiostudenten van het RITCS. Zij zijn te gast naar aanleiding van de internationale dag van de radio (en draaien enkel Belgisch).

– Nu vrijdag 29 januari stelt Daniël Busser, als gast in ‘the Get Down’, exclusief zijn nieuwe single voor, tussen 19:00 en 22:00 uur. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx