RadioVisie

  • .
    .

NRJ: Gasten kleuren derde ‘2000 sinds 2000’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Netwerkradio NRJ gaat voor de derde keer met de luisteraar op zoek naar de 2000 beste hits sinds 2000. Van 9 tot 22u nemen de dj’s je mee in de lijst. Van 19 tot 21u komt er elke avond een andere co-host mee presenteren.

Die gasten zijn influencer en presentatrice Jamie Lee Six, stand-upcomedian William Boeva & Jeron Dewulf, acteur Nathan Naenen, Helden en acteurs Dempsey Hendrickx en Sieg De Doncker, acteur Govert Deploige, vlogger en contentcreator Ender Scholtens, en zangeres Kate Ryan.

Tijdens de lijst maak je kans op tickets voor de ‘2000 SINDS 2000’-showcase, die op de vooravond van de finale wordt georganiseerd in de KUUB in Mechelen. Op donderdag 16 december gooit NRJ er de deuren open voor de luisteraars en voor de jonge hiphopper OSKI, singer-songwriter, rapper en producer Safi, het dj-duo Alphadogs, producer en dj Michael Amani en NRJ-resident-dj Gascar.

Stemmen kan tot en met vrijdag 3 december. Wie stemt maakt kans op een hoofdtelefoon van Dr. Dre én op maat gemaakte oordoppen. Op Black Friday tellen je stemmen dubbel. Het resultaat van de stemmen hoor je van 6 tot en met 17 december bij NRJ, telkens van 9 tot 22 uur.

Programma manager Nathalie Delporte: “De fijne NRJ-generatie heeft er alweer bijna een jaar opzitten dat absoluut niet evident was. En wéér is het muziek die zorgde voor de zéér nodige ontspanning. Het is die muziek die we vieren met deze lijst. En met een event, want het wordt tijd dat we elkaar ook weer zièn! Uiteraard houden we daarbij rekening met alle dan geldende maatregelen. Maar uit ons kot zullen we komen, samen mét de luisteraar!”


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over NRJ Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx