RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

NRJ bouwt community rond de grote stappen in het leven

Verder studeren, je rijbewijs halen, uit de kast komen, alleen of samen gaan wonen, solliciteren… Het zijn maar een paar van de grote stappen die iemand zet als jonge mens. NRJ wil daarbij helpen tot en met 26 maart bij helpt. En zelf het voortouw nemen. De dj’s willen alvast het goede voorbeeld geven, of dat lukt zal nog moeten blijken…

Michaël Joossens probeert voor eens en voor altijd van die L op de achterruit van z’n auto te geraken. Nasrien Cnops is zwanger en neemt er en passant ook nog een verbouwing bij. En Emma Salden verlaat Hotel Mama en gaat samenwonen met haar vriend. Ze krijgen tips van luisteraars, collega’s én experts en laten hun stappen zien in korte vlogs op de socials van de hitzender.

Nasrien: “Nu ik zwanger ben vind ik dat het hoog tijd wordt dat m’n collega’s ook eindelijk werk maken van die big steps. Ik toon alvast hoe het moet, al is zo’n zwangerschapsbroek ook niet alles (lacht).” Michaël: “Als je na tien jaar nog altijd geen rijbewijs hebt, begint het pas echt gênant te worden. Ondertussen ligt de datum voor mijn examen vast, dus er is no way back…” Emma: “Ik heb alvast de eerste battle gewonnen van m’n lief: Ik kreeg het laatste woord bij de keuze van ons nieuw bed!”

Van 15 tot en met 26 maart komt er elke dag van 18:00 tot 19:00 uur één thema uitgebreid aan bod. Daarin komen alle do’s and don’ts van luisteraars voorbij en zit er een expert in de studio om alle vragen te beantwoorden. NRJ zelf zorgt  voor de soundtrack tijdens als die #BIGSTEPS. Op het jongere netwerk en in de app ontstaat op die manier een platform over de grote uitdagingen in het leven, dat kan inspireren. Ook de big steps van de luisteraars zijn welkom. Alle info op NRJ.be en in de app. 

Dit zijn de thema’s:


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx