RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

NRJ wordt NRJSHE op 8 maart (video)

Astrid Stockman brengt ode aan alle vrouwen

Maandag 8 maart is het Internationale Vrouwendag en bij het jongerennetwerk zien ze dat heel letterlijk. NRJ wordt NRShe: een hele dag radio vol powervrouwen. Bij NRJ zijn sowieso al behoorlijk wat vrouwen te horen. Met tussen 10:00 en 22:00 uur enkel female dj’s: Louise Ailliet, Nasrien Cnops, Kim Muylaert en Emma Salden. 

Volgende week maandag wordt daar nog een serieus vrouwelijk schepje bovenop gedaan. Een etmaal lang staan op de playlist ‘women only’! ‘In featurings’ mogen mannen nog komen kijken, zolang de vrouwelijke artieste het maar voor het zeggen heeft in het nummer. Luisteraars zullen die dag maar liefst 205 verschillende zangeressen horen, van Aaliyah tot Zoe Wees en alles daar tussen.

Challenge: kom in contact met je vrouwelijk rolmodel

DJ’s Michaël Joossens en Jarne Rediers moeten ’s morgens wel nog altijd vroeg uit hun bed. Zij en collega’s Kim Muylaert en Emma Salden, proberen vanaf deze week zo dicht mogelijk bij hun persoonlijke topmadam te komen. Voor de jongens is dat Klaasje, Kim is zot van Beyoncé en Emma zou het geweldig vinden om een babbel te hebben met Greta Thunberg. Hoe dat afloopt, wordt op 8 maart duidelijk.

De hele week krijgt trouwens een female touch. ‘The Get Down’ op vrijdag 5 maart is met Nephtys, een dag later komen in ‘Open Studio’ de powervrouwen van No Babes langs en ’s avonds is er enkel vrouwelijk DJ-talent in ‘Extravadance’. En het laatste woord én de hoogste noot is voor Astrid Stockman, die een muzikale ode brengt aan alle vrouwen. Haar herwerking van het empowering nummer ‘Firework’ van Katy Perry vind je ook op NRJ.be en in de app. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx