RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

NRJ: ’30 in 20′, podcast van en voor 30-ers (video)

Eerste aflevering: William Boeva!

Na de midlife crisis en de quarter life crisis, is er nu ook de ‘thrisis’. Het cijfer dertig is een mijlpaal, een leeftijd waarop mensen stilstaan bij hun leven. Wat heb ik al bereikt? Wil ik kinderen? Wil ik trouwen? Ben ik blij met mijn job en mijn leven in het algemeen? Kim Muylaert, de helft van het NRJ-ochtendduo Kim & Michaël (06:00-09:00 uur), heeft het antwoord op die vragen, want ze wordt op 9 februari zelf zo oud… of jong.

En Kim is uiteraard niet de enige. Heel wat BV’s zitten in hetzelfde schuitje, hebben dezelfde vragen. Vandaar dat bij haar het idee opborrelde om hen die vragen gewoon te stellen, voor de podcast ’30 in 20’. Ze praat in de reeks met mensen die dertig worden in 2020, of het net zijn geworden. De opnames vinden plaats op een locatie die voor de gast zelf belangrijk was in de voorbije drie decennia.

Kim praat achtereenvolgens met stand up-comedian William Boeva, cartooniste Laura Janssens, presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis, tienkamper Thomas Van der Plaetsen, radio- en tv-gezicht Sien Wynants, stand-upcomedian Lukas Lelie en actrice Joke Emmers. In de eerste aflevering, die op dinsdag 11 februari online komt, staat William Boeva centraal. 

Hij is zo hard bezig met z’n dertigste verjaardag, dat hij zijn nieuwe comedyvoorstelling er volledig aan wijdt. Kim en William ontmoeten elkaar op de plek waar hij ongeveer zes uur per week doorbrengt: de game room bij hem thuis. Wat volgt is een gesprek over imposter syndrome, omgaan met een beperking en rouwen. En over ribbekes, véél ribbekes. Hij heeft een duidelijke liefde voor eten. 

De podcast is niet enkel te beluisteren, maar werd ook gefilmd. Alle info vind je terug op nrjbelgie.be.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx