RadioVisie

  • .
    .

NPO Radio 5: nieuwe ‘Evergreen Top 1000’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

NPO Radio 5 staat de komende weken opnieuw in het teken van de jaarlijkse ‘Evergreen Top 1000’. De stembus wordt aanstaande zaterdag 31 oktober om 08:00 uur geopend door Jan Rietman. Stemmen op de evergreens uit de jaren 60, 70, 80 en recentere klassiekers kan tot 6 november.

Tijdens de ‘Stemweek’ draaien de presentatoren enkel muziek uit de keuzelijst. Met daarin onder andere de namen van Abba, The Beatles, Boudewijn de Groot, Dusty Springfield, Joe Cocker, Adele, Eagles en Klein Orkest. Luisteraars kunnen ook op hun favoriete nummers stemmen die niet in de keuzelijst staan. Op vrijdag 6 november sluit de stembus en staat de zender van 06:00 tot 20:00 uur helemaal in het teken van de Stemfinaledag. Elk half uur wordt de stemlijst van een luisteraar besproken. Stemmen kan tot 18:00 uur. Een half uur later start de onthulling van de Top 5. De complete lijst wordt op dinsdag 17 november bekendgemaakt.

De ‘Evergreen Top 1000’ wordt uitgezonden van maandag 23 tot en met vrijdag 27 november, dagelijks van 06:00 tot 20:00 uur. De presentatie is in handen van Bert Haandrikman, Hans Schiffers, Daniel Dekker, Tom Herlaar, Bert Kranenbarg, Manuëla Kemp en Henkjan Smits. In vijf dagen tellen zij af naar de nummer 1. Manuëla Kemp en Henkjan Smits presenteren ook dit jaar weer een tv-versie. Vanaf maandag 23 november elke werkdag te zien, omstreeks 16:00 uur op NPO 1. Vanuit Studio 5 in Hilversum vertellen zij de verhalen áchter de bekende hits uit de lijst en worden de mooiste videoclips getoond. (BVP)

° De lijst van 2019


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx