RadioVisie

 • .
  Amptec
  .

NPO Radio 2: nieuwe editie van ‘De Nationale Popquiz’ (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

  Na een geslaagde première vorig jaar keert ‘De Nationale Popquiz’ vrijdag 17 maart terug bij NPO Radio 2. Opnieuw testen Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte de muziekkennis van Nederland, tussen 20:25 en 22:30 uur. Emmely de Wilt is dit jaar toegevoegd aan de presentatieploeg: zij doet tussentijds verslag van de verrichtingen van de deelnemers in de Zwitsalhal in Apeldoorn.

  Luisteraars kunnen teams samenstellen en virtueel meespelen met het antwoordformulier dat is te downloaden via nporadio2.nl. Een aantal teams neemt het rechtstreeks tegen elkaar op in Apeldoorn. Live muziek is er ook: de band Voltage speelt tijdens de quiz eigen nummers en covers van bekende artiesten.

  Ook dit jaar bereiden de dj’s van NPO Radio 2 de deelnemers goed voor: sinds maanag 13 maart staat elke dag in het teken van een ander muzikaal thema en kunnen luisteraars in alle programma’s tussen 06:00 en 20:00 uur een oefenquiz spelen. Op maandag was het thema ’90’s’, op dinsdag ‘Van eigen bodem’, op woensdag ‘Duetten en samenwerkingen’, op donderdag ’80’s’ en op vrijdag ‘De NPO Radio 2 Top 2000’.

  ° De Nationale Popquiz, NPO Radio 2 en NPO 1 extra (televisie), op vrijdag 17 maart van 20:25 tot 22:30 uur.

  Foto bovenaan: Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte testen de muziekkennis van Nederland (credits: NPO Radio 2/Bullet-Ray)


   


  Blikvangers op deze dag

  Je zou ook interesse kunnen hebben in...

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Don`t copy text!
  0
  Deel hier gerust uw gedachtenx