RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

NPO Radio 2: De terugkeer van Ruud

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Goed nieuws voor de liefhebbers en de fans van ‘De Wild in de Middag’. Vanaf 4 oktober keert het dagelijkse programma bij NPO Radio 2 tussen 16.00 en 18.00 uur terug met de gebruikelijke presentator. De KRO-NCRV bevestigde het gerucht.

Het was behoorlijk schrikken toen Ruud de Wild (foto bovenaan) op 22 maart jongstleden afscheid nam met de bekentenis dat hij aan darmkanker leed. De in zeven haasten geïmproviseerde zoektocht naar een vervanger leidde naar Eddie Keur, die meteen met een zware uitdaging werd opgezadeld. Tot grote verrassing van menig waarnemer en de meeste luisteraars paste de voormalige medewerker van Radio 10 en de zeezender Radio Caroline zich perfect aan. Met een vaak nonchalante en speelse aanpak oogstte hij instant enthousiaste reacties en succes. 

Na maanden van onzekerheid en niet verwarrende berichten volgde nu eindelijk de grote opluchting, Ruud’s kankerzorgen zijn helemaal achter de rug. In overleg met zijn werkgever werd voorzichtig een datum voor een comeback gepland. De keuze viel op 4 oktober aanstaande. Logischerwijze valt hierbij meteen de vraag over de toekomst van zijn uitstekende vervanger. Geruchten in het Hilversumse radiomilieu melden een programma rond middernacht. Tenzij een gigantisch aanbod uit commerciële hoek deze plannen doorkruisen. Wordt nog vervolgd. (FVM)


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx