RadioVisie

  • .
    .

NPO 3FM: Sharid gaat, Menno komt

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Wat al maanden in de lucht hing, is deze ochtend bevestigd. 3FM krijgt een nieuwe manager, die in afwachting van de definitieve aanstelling van een waardige opvolger de brokken moet lijmen.

Sinds 2018 poogde de 41-jarige Sharid Alles de tegenvallende luistercijfers om te buigen. Het regelmatig wijzigen van de programmering, het aan de kant schuiven van het eens zo populaire Glazen Huis in het kader van ‘3FM Serious Request’ en vooral het vergeefs zoeken naar het juiste muziekformat stonden een mogelijke heropstanding in de weg.

De sfeer binnen het team escaleerde bovendien een paar weken geleden toen Timur Perlin tijdens zijn middagshow een jonge fan van de groep Maneskin belde, die de geheime locatie van het concert wou verkopen. Tot algemene consternatie werd dit door Sharid Alles rechtstreeks in de uitzending verboden. Hierdoor verloren talrijke medewerkers het vertrouwen in haar beleid waardoor de crisis compleet was.

Door haar voornemen om tijdens de eindejaarsperiode op te stappen, wordt haar functie vanaf januari 2022 tijdelijk door Menno de Boer, de voormalige programmadirecteur bij Radio 538 overgenomen. Dit in afwachting van de benoeming van een nieuwe sterke figuur, die 3FM eindelijk op het rechte pad moet brengen. Wellicht dat tijdens die periode de nodige zaken voor de zoveelste keer worden aangepast en verschoven.

Zo voorspelt men in de wandelgangen van het Hilversumse Mediapark de komst van Wietze de Jager als vervanger van Sander Hoogendoorn in de ochtend. En vermits de zaken niet al te best lopen bij het voormalige uithangbord van de jongerengeneratie bij ‘Talpa’, zou het niemand verbazen, mocht de tijdelijke topman pogingen ondernemen om eventueel de voormalige presentator van ‘Dance Departement’ Dennis Ruyer los te weken. Benieuwd wat de kerstman op dat vlak in petto zal hebben. (FvM)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx