RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Nostalgie: Walk On Sunshine in Nieuwpoort

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Op vrijdag 4 juni is in Nieuwpoort de speciale zomer van Nostalgie gestart met Walk On Sunshine. Twee Instagram- & belevingsroutes brengen je langs de hotspots van Nieuwpoort-Bad én -Stad, op elke locatie komt telkens een Nostalgie-classic op een extra fotogenieke manier tot leven.

Kevin De Geest (Creative Director Nostalgie): “Bij Nostalgie gaan we elke dag voluit voor verrassende radio met de beste classics. Deze zomer gaan we nog een stapje verder en laten we een aantal topsongs de creatieve hoofdrol spelen in Nieuwpoort. Zo kan je onder andere op de Stairway To Heaven van Led Zeppelin poseren of een foto maken op het meest legendarische zebrapad uit de muziekgeschiedenis: Abbey Road van The Beatles.”

klik om te vergroten

“Met Ik Wil Je van De Kreuners kan je de liefde perfect in beeld brengen. Blondie nodigt je in het Leopold II-park met Call Me uit om de telefoonhoorn op te nemen. Ik raad je trouwens ook aan om dat te doen, want aan de andere kant van de lijn wacht misschien wel een verrassing. En welk weer het ook wordt, op het Leopoldplein kan je net als in de classic van Katrina & The Waves letterlijk op zonnetjes lopen.”

In totaal zijn er tien verschillende fotolocaties, verdeeld over de twee routes (zie kaartje onderaan). Op elke locatie is een letter in het ontwerp verstopt. Wie ze allemaal verzamelt, kan aan het eind van elke route een woord vormen. De oplossing kan via Nostalgie Walk on sunshine.be, ingestuurd worden. Wie meedoet, maakt kans op prijzen. 

Nostalgie beach- en voetbalradio 

Vanaf vrijdag 16 juli maakt Nostalgie ook drie weken live radio aan zee met onder andere Leen Demaré, Marcia Bwarody, Johan Henneman & Bjorn Verhoeven. Ook het EK voetbal wordt op de voet gevolgd. Leen Demaré en Sebastian Decrop supporteren tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels in Tiki-taka, de EK-show. De naam verwijst naar de snedige speelstijl in het voetbal. Ludo Vandewalle, chef voetbal bij het Nieuwsblad, brengt de Rode Duivels extra dichtbij met zijn verslag vanuit het stadion. Tiki-taka is er op zaterdag 12 juni van 20:00 tot 23:00 uur, donderdag 17 juni van 18:00 tot 22:00 uur en maandag 21 juni van 19:00 tot 23:00 uur.  


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx