RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Nostalgie: vroeger en veilig(er) de straat op

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij Nostalgie ging het nieuwe radioseizoen vorige maandag – 17 augustus – al van start, met onder andere Herbert Bruynseels en Astrid Philips in de’Vroegste Ochtendshow van Vlaanderen’, een avondspits met Bjorn Verhoeven en het nieuwe avondprogramma van Leen Demaré. Het commerciële radiostation zet morgen de volledige programmatie in de kijker met een speciale kranteneditie en vanaf maandag 24 augustus, worden opnieuw gratis mondmaskers uitgedeeld met daarop een afdruk van vijf verschillende classics. 

Waar de meeste stations nog grotendeels in zomermodus draaien is het in de totaal vernieuwde Nostalgie-studio’s reeds één en al bedrijvigheid. Sinds vorige maandag konden de luisteraars vanaf 05:00 uur afstemmen op de vervroegde ochtendshow. Uit de streamingcijfers blijkt dat blijkt dit bijzonder goed mee te vallen.

Herbert Bruynseels: “Ik wist wel dat er in Vlaanderen veel vroege vogels actief zijn maar zoveel positieve reacties kregen we zelden binnen. Verpleegsters, buschauffeurs, joggers, bakkers…het was werkelijk hartverwarmend om te merken in welk fijn gezelschap wij vanaf vijf uur al ochtendradio konden maken. Dat smaakt naar meer.”

Vanaf 16:00 uur vloog Bjorn Verhoeven erin om zijn typische extra draai te geven aan de avondspits en Leen Demaré heeft er intussen haar week ‘Lena Lena’ opzitten tussen 19:00 en 20:00 uur. Voor meer info over alle programma’s , de muziekacties van het najaar en de nieuwe app is er vanaf morgen – 21 augustus – een speciale kranteneditie beschikbaar. Die zit als bijlage bij het Nieuwsblad maar je kan ook alles ontdekken op Nostalgie.be.

Vanaf maandag 24 augustus kunnen muziekliefhebbers en radioluisteraars trouwens weer veilig op stap met de beste classics op een gratis Nostalgie-mondmasker

Tom Klerkx (Managing director): “Onze weggeef-actie met de gratis mondmaskers net voor de zomer was zo succesvol dat we in vier dagen tijd al door onze voorraad zaten. Onze luisteraars stuurden ook in grote getale foto’s en suggesties van classics om hun mondmasker mee te bedrukken. Vanwege de grote vraag en helaas omdat het nog steeds nodig is, delen we met plezier vanaf volgende week, in samenwerking met onze partner e5,  terug duizenden gratis Nostalgie-mondmaskers uit, in vijf verschillende versies met telkens een andere classic erop.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx