RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Nostalgie viert de 60s met de Sixties Shuffle 

En de nieuwe podcastreeks ‘Missie McCartney’

Van 26 tot en met 29 mei gooit Nostalgie vier dagen lang het format om. Het commerciële station transformeert in een 60s-jukebox. In de ‘Sixties Shuffle’ kiezen de luisteraars zelf hun favoriete classics uit het – volgens kenners – meest productieve en beste muziek decennium ooit. Achter elke plaat zit mogelijk een toffe prijs die de jaren 60 weer tot leven brengt. En ieder uur wordt een nummer van The Beatles gedraaid. 

De week daarna, vanaf maandag 30 mei gaat men nog even op dat elan door, want dan wordt de eerste verjaardag van Nostalgie+ gevierd. Een hele week lang boordevol zestiger jaren classics, met op 4 en 5 juni de uitzending van de ‘Sixties Top 660’, een lijst met de meest aangevraagde nummers van de voorbije week. 

Nieuwe podcast ‘Missie McCartney

° Lees verder onder de afbeelding.

Dat de Beatles in deze programma’s centraal staan heeft een extra reden. Op 18 juni wordt Paul McCartney immers 80. Nostalgie eert Macca met de podcastreeks: ‘Missie McCartney’. Deze vierdelige serie focust op het leven en oeuvre van de ex-Beatle. Is Sir Paul echt verantwoordelijk voor de split van de Fab Four? Is hij de ‘simpele werkerszoon uit Liverpool’? En is Paul… eigenlijk wel écht Paul? 

‘Missie Mc Cartney’ is van hetzelfde team dat de podcast ‘Mercury Mysteries’ maakte, met Shalini Van den Langenbergh die opnieuw met heel wat interessante gasten in gesprek ging. De eerste aflevering is vanaf vrijdag 27 mei te beluisteren via de Nostalgie website en app. 

De Sixties Shuffle  (26 tot en met 29 mei) 

  • 07:00-11:00 uur: Herbert Bruynseels
  • 11:00-14:00 uur: Johan Henneman
  • 14:00-18:00 uur: Leen Demaré
  • 18:00-22:00 uur:  Domi Crommen


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx