RadioVisie

  • .
    .

Nostalgie: Step into the 70s met Bismillah de haan (video)


Sinds zaterdag 20 november zendt Nostalgie de ’70s Top 770′ uit, en dit nog tot en met aanstaande vrijdag 26 november. Ook nu zien we in campagne-videos de Nostalgie-familie opduiken, dit keer met hun… haan Bismillah. De filmpjes worden  intern geconcipieerd en uitgewerkt door StudiJo50 en Diet! Producties. 

Marketing Manager Nostalgie Sofie Callewaert: “Dat Nostalgie met zijn frisse en creatieve muziekacties een steeds breder en ook jonger publiek bereikt, bewijzen niet alleen de CIM-cijfers maar ook alle andere parameters. We merken dat de echte goede classics alle generaties aanspreken en dat ze vaak ook verbindend werken tussen die generaties. Vandaar dat we sinds dit voorjaar de Nostalgie-familie in onze campagnes hebben geïntroduceerd, waar jong en oud onze Nostalgie Classics “beleven” in allerlei vrolijke situaties. Feelgood én Classics: dat is immers waar het bij Nostalgie allemaal om draait”. 

In deze ‘Step into the 70s’ video zien we dat sommige familieleden vruchteloos proberen om de onstnapte haan Bismillah terug in zijn hok te krijgen: “Let him go! Bismillah! No, no, no…we won’t let him go”. De campagne loopt op de regionale televisie, Nostalgie.be en de Nostalgie socials.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx