RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Nostalgie: Sing & Smile en zon & zee à volonté (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Onder een stralende zomerzon gaven Bjorn Verhoeven en Ben Roelants, samen met burgemeester Geert Vanden Broucke gisteren – vrijdag 15 juli – , het startschot voor Nostalgie Beach Radio in Nieuwpoort (foto bovenaan). Zeven dagen op zeven worden er programma’s gemaakt vanop de Zeedijk, ter hoogte van het Hendrikaplein.  

Leen Demaré, Johan Henneman, Herbert Bruynseels, Bjorn Verhoeven en Ben Roelants verzorgen al die tijd de soundtrack tussen 10:00 en 19:00 uur. En ze tellen af naar het Beach Festival dat op 5 en 6 augustus plaatsvindt in het lokale Maritiem Park. 

Benny Holiday, met Ben Roelants

Vandaag – zaterdag 16 juli – maar ook op 30 juli, kruipt ook Raf Coppens achter de microfoon om, samen met Bjorn Verhoeven, de Sing & Smile Show te presenteren. Daarna neemt het team van Allez, Chantez! het stokje over en probeert de hele Zeedijk aan het zingen te krijgen.

En werd ook nog een verrassende naam aangekondigd: Steven van Herreweghe. Hij wordt de host van het Beach festival en zal de artiesten en groepen aankondigen op dit festival aan zee. Bijna twintigduizend tickets zijn inmiddels verkocht. Vijfduizend op vrijdag en driemaal zoveel voor de zaterdag. De line-up en alle praktische info staat op Beachfestival.be. 

De directeur en de burgemeester

Tom Klerkx (Managing Director Radio & Audio): “We hebben er samen met onze luisteraars heel erg naar uitgekeken: eindelijk kunnen we opnieuw radio maken op de Zeedijk én na twee jaar de deuren opengooien van ons festival. Na de prachteditie van 2019, belooft het dit jaar de allerbeste editie ooit te worden. Voor het eerst twee dagen én een geweldige line-up, met meer dan 100 hits op het palmares om voluit mee te zingen. Elke dag de beste classics kunnen draaien is één ding, maar de grootste artiesten live op ons podium zien is toch nog wat anders.”

Geert Vanden Broucke (Burgemeester van Stad Nieuwpoort): “Wat bij Nostalgie ‘Feelgood Summer’ heet, noemen wij ‘zomer in Nieuwpoort’. In onze mooie kuststad is er voor jong en oud elke dag iets te beleven. Het is fijn dat Nostalgie die sfeer zal capteren met de Beach Radio. Uiteraard kijken we er heel erg naar uit om alle muziekliefhebbers te verwelkomen die naar Nieuwpoort afzakken voor het Beach Festival. Onze stad biedt een aangenaam kader waar iedereen met volle teugen kan genieten.”

  • ​​​​Nostalgie Beach Radio: nog tot en met 4 augustus, elke dag van 10:00 tot 19:00 uur
  • Benny Holiday (met Ben Roelants): zaterdag 16, 23 en 30 juli van 13:00 tot 16:00 uur
  • Sing & Smile Shows: zaterdag 16 en 30 juli , vanaf 20:00 uur
  • Beach Festival: 5 en 6 augustus in het Maritiem Park Nieuwpoort

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx