RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Nostalgie: QuizPaleis sluit 90s Top 990 af ​​​​​(video)

Nostalgie nam de afgelopen dagen de luisteraars mee naar de jaren negentig van de vorige eeuw tijdens de 90s Top 990. Morgen, vrijdag 25 september, wordt de week afgesloten met Het Nostalgie QuizPaleis. Leen Demaré (foto bovenaan) speelt om 20:00 uur een opmerkelijke online huiskamerquiz. Herbert Bruynseels en Astrid Philips delen in de vroegste ochtendshow van Vlaanderen daarvoor de laatste wildcards uit. Daarna zijn alle virtuele zitjes bezet.

Worden het Spice Girls of Backstreet Boys? Of toch maar Oasis, Nirvana, Faithless, R.E.M? Of misschien Gorki, 2 Unlimited, of Soulsister. Om 18:00 uur zoekt Bjorn Verhoeven uit welke muziekhelden uit de 90’s op nummer 1 staan in de lijst. Intussen warmen collega’s Leen Demaré en sidekick Domi Crommen zich op om samen met enkele honderden ‘90s-fans te quizzen.

Leen Demaré: “Na de Swingpaleizen is het nu tijd voor mijn eerste QuizPaleis. Best spannend om zo’n online huiskamerquiz in goede banen te leiden. Maar het ziet er allemaal geweldig uit. De techniek staat klaar en dat is een huzarenstukje want alle kandidaten zijn via hun smartphone verbonden met de studio. De vragen zijn leuk, gevarieerd en ik kijk er echt naar uit om onze fans met een hoge dosis feeldgood uit de jaren 90 een geweldige ervaring te bezorgen.” 

Zendermanager Tina Van den Meersschaut: “Ons QuizPaleis was in geen tijd volgeboekt. En de hele week werd massaal gereageerd met verhalen over Tamagotchi’s en Flippo’s, de legendarische films en TV-programma’s uit de jaren 90. Het is duidelijk dat dit decennium echt leeft bij onze luisteraars en dat zij onze multimedia aanpak erg appreciëren. Net daarom is het ook zo leuk dat we alweer een mooie en innovatieve stap kunnen zetten met dit QuizPaleis. Met Leen en Domi maar ook met onze andere DJ’s en nog enkele verrassingen…” 

Vrijdag rond 21:30 uur is de winnaar bekend. Het hele QuizPaleis is te volgen via nostalgie.be of de nieuwe app. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx