RadioVisie

  • .
    .

Nostalgie pakt uit met The Big 5

Binnenkort gaat Nostalgie in The Big 5 op zoek naar de grootsten in vijf verschillende genres: Rock, Franstalig, New Wave, Disco en Vlaams. In vijf opeenvolgende dagen ligt de bal in het kamp van de luisteraars, want zij beslissen welke classics in welke Top 100 mogen schitteren. Er is een droomreis naar The Big 5 in Zuid-Afrika te winnen voor wie meespeelt.

Kathleen Aerts opende vanochtend de stembussen voor The Big 5 bij Nostalgie en ze onthulde de hoofdprijs: een droomreis naar Zuid-Afrika. Tijdens de exclusieve trip ga je niet enkel op safari om The Big 5 – de leeuw, de olifant, de buffel, de neushoorn en het luipaard – te spotten, maar verblijf je ook in het Droom Guesthouse van Kathleen in Franschhoek. Je kent dit idyllisch boutique guesthouse misschien wel van het tv-programma Villa Zuid-Afrika.

Stemmen kan via nostalgie.be of de Nostalgie-app tot zondag 20 maart. Het resultaat hoor je vanaf maandag 21 maart. Marcia Bwarody richt zich tot de rockers, Leen Demaré gaat het accent aigu in haar naam achterna en zoekt de beste Franstalige classics, Dominique Crommen duikt in de favorieten van de New Wave, Johan Henneman wacht op de dansvloer met de beste disco en Bjorn Verhoeven wil weten met welke Vlaamse classics jij op de slotdag van The Big 5 wil meezingen.”

  • Maandag 21/03: The Big 5 Rock met Marcia Bwarody
  • Dinsdag 22/03: The Big 5 Franstalig met Leen Demaré
  • Woensdag 23/03: The Big 5 New Wave met Dominique Crommen
  • Donderdag 24/03: The Big 5 Disco met Johan Henneman
  • Vrijdag 25/03: The Big 5 Vlaams met Bjorn Verhoeven


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx