RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Nostalgie: nieuwe ’trip down to memory lane’ (video)

Na de 90s en de 80s, stapt Nostalgie de 70s binnen met de 70s Top 770. En dat hebben Herbert, Astrid en Bjorn heel letterlijk genomen. Bjorn Verhoeven opende maandag 9 november (16:00 en 19:00 uur) de stembussen in het gezelschap van Tita Tovenaar-actrice Maroesja Lacunes. Die speelde samen met haar vader de hoofdrollen in de populaire Nederlandse kinderserie, begin jaren ’70. Nog tot vrijdag 20 november om 18:00 uur kunnen luisteraars voor hun zeven favoriete 70-classics stemmen via Nostalgie.be of de Nostalgie-app. 

Doe De Travolta

Morgen, dinsdag 11 november, lanceren Herbert Bruynseels (foto bovenaan – rechts) en Astrid Philips (05:00 en 09:00 uur), in de vroegste ochtendshow van Vlaanderen, ‘Doe De Travolta’. Geïnspireerd door de openingsscène uit de dansfilm ‘Saturday Night Fever’ met John Travolta, roepen ze de luisteraars op om hun versie van de scène door te sturen, via de Nostalgie-app of via top@nostalgie.eu. Waarna de inzenders kans maken om te schitteren naast de Nostalgie-DJ’s in de “Doe De Travolta”-videoclip. Het eindresultaat maakt Bjorn Verhoeven (foto bovenaan – links) bekend op vrijdag 20 november (16:00 – 19:00 uur).

De 70s Top 770

Vanaf zaterdag 21 november gaat de lijst effectief van start tot en met de volgende vrijdag. Zeven dagen lang van 09:00 tot 18:00 uur presenteren Nathalie Delporte, Marcia Bwarody, Johan Henneman, Bjorn Verhoeven en Tony Talboom, de beste classics uit het bewuste decennium. Leen Demaré blikt elke dag terug op de 70s Top 770 met een aftershow. Op de finaledag is er Dominique Crommen met Viva 70s Vinyl.

Tina Van den Meersschaut (Programma Mananger): “Intussen staat Nostalgie er als kwaliteitslabel voor stevige muziekacties. Na de 90s Top 990 en de zeer succesvolle 80s Top 880, past ook de 70s Top 770 in het rijtje. De komende weken worden één groot feest: terug mijmeren naar de beste tv-series die hun oorsprong vonden in dit rijke decennium, De Kat, Slisse en Cesar, De Paradijsvogels, of de vele modetrends, films zoals Grease…”.

” Even stilstaan bij opmerkelijke gebeurtenissen zoals het ontstaan van de autoloze zondag, maar uiteraard is het ons om de grote 70s iconen te doen!  ABBA, Fleetwood Mac, Lou Reed, Eagles, The Rolling Stones, Barry White, Queen, .. En ook Paul Severs, Nicole & Hugo en Micha Marah kunnen niet ontbreken. Meer dan keuze genoeg dus! We beloven – opnieuw – een trip down to memory lane en zullen onze luisteraars helemaal onderdompelen in die unieke 70s-sfeer!”


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx