RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Nostalgie: eerste namen voor Beach Festival zijn bekend

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

In de ochtendshow (06:00-09:00 uur) bij Nostalgie maakten presentatrices Astrid Philips, Larissa Roose en festival presentator Steven Van Herreweghe de eerste namen bekend voor het Beach Festival (4 en 5 augustus): Texas, Zara Larsson, Arsenal, Starsailor, Suzan & Freek, Billy Ocean en Noordkaap. Een mix van gevestigde waarden en jong talent.

Het Beach Festival is intussen aan zijn achtste editie toe. Die zal – net als in 2022 – doorgaan in het Maritiem Park aan de jachthaven van Nieuwpoort, nadat voor alle vorige jaargangen Middelkerke werd aangedaan. De nieuwe locatie werd door de festivalgangers van vorig jaar unaniem geprezen. Vorige zomer zakten er zo’n zesduizend fans op vrijdagavond en zestienduizend liefhebbers op zaterdag af naar de festivalweide. Dit jaar gaat het om twee volledige festivaldagen.

De precieze line-up en extra namen worden de komende dagen bekend gemaakt. Wie vandaag nog luistert naar Nostalgie maakt kans op een weekendticket voor twee personen. Om 17:45 uur geeft Stijn Meuris bij Bjorn in de avondspits (16:00-19:00 uur) al een meet & greet met Noordkaap weg.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx