RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Nostalgie doet er 156 uur over (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De ‘Classics Top 2021’, de langste lijst van het land, heeft zijn eerste dag achter de rug. Nog tot en met vrijdag 29 januari zet Nostalgie de feelgood classics, samengesteld door de luisteraars, opnieuw één lange rij. Van laag naar hoog. Of is het omgekeerd? Na de bekendmaking van de nummer 1 zijn Leen Demaré en Dominique Crommen gastheer en gastvrouw voor het Nostalgie Quizpaleis, de huiskamerquiz van het commerciële station. 

Wie staat er helemaal bovenaan de ‘Classics Top 2021’? Is het Queen of nemen ABBA of The Eagles de fakkel over? Welke groep of artiest het ook wordt, de langste lijst van het land kende een recordaantal stemmers, heel ruim waren dat er 72.000. Ook de rondreizende Nostalgie Stembus met DJ Sebastian Decrop en de Nostalgie PodQuiz met DJ Dominique Crommen, konden op heel wat enthousiasme rekenen van de luisteraars. 

Elke ochtend geven Herbert Bruynseels en Astrid Philips tussen 05:00 en 09:00 uur de laatste tickets weg voor het Nostalgie QuizPaleis. En elke werkdag tussen 08:00 en 09:00 uur speelt Level Six met Jo Hens (Niko uit de tv-soap ‘Familie’) en Katerine Avgoustakis (Winnares Star Academy) een speciale mix van classics uit de Classics Top 2021.

° Lees verder onder de audio

Tom Klerkx (Managing director radio): “Of je nu van de 70s, 80s, 90s of de 00s houdt of zelfs als je helemaal weg bent van de allergrootste hit van 2020… in onze Classics Top 2021 kan het allemaal. En dat onze luisteraars goeie smaak hebben en kiezen voor classics zonder vervaldatum, blijkt opnieuw uit die 2021 geweldige nummers die zij de afgelopen weken massaal kozen. We spreken dan wel over de langste lijst van het land… maar voor ons hele team en vele van onze luisteraars mag je gerust het langste feest van het jaar zeggen. Door de huidige omstandigheden snakken we met zijn allen naar vrijheid en vitamines voor de ziel. Met de Classics Top 2021 hebben wij daar ongetwijfeld het juiste vaccin voor.”


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx