RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
Heynen

Nostalgie: derde keer, goede keer voor twee festivaldagen in Nieuwpoort

Gisteren – dinsdag 1 maart – maakte Nostalgie de nieuwe datums bekend voor de zevende editie van het Beach Festival. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus treden Belgische én internationale topacts op in het Maritiem Park in Nieuwpoort. De volledige line-up wordt volgende week bekendgemaakt. Net als in 2021 brengt de commerciële zender ook komende zomer weer enkele weken Live Beach Radio vanuit de badstad.

Ruim zevenduizend muziekfans hebben al twee jaar tickets in de schuif liggen voor het Beach Festival. De zevende editie moest immers twee zomers na elkaar uitgesteld worden wegens corona. Maar het geduld wordt nu (hoogstwaarschijnlijk) beloond met een tweedaags top-event boordevol feelgood en grote namen. Alle tickets en cateringbonnen die eerder werden aangekocht, blijven geldig. Het zal ook de eerste keer zijn dat Nostalgie voor dit festival de tenten en podium opslaat in Nieuwpoort.  

Tom Klerkx (managing director audio): “De tienduizenden muziekliefhebbers, die bij vorige edities al bij Nostalgie te gast waren, weten het maar al te goed: het Beach Festival is de parel van de Belgische festivalzomer. Straffe en tijdloze artiesten, een gemoedelijke ambiance en heel veel aandacht voor comfort en feelgood voor jong en oud op ons festivalterrein. Dat zal in 2022 nog meer dan de vorige jaren het geval zijn. We kijken er zo naar uit om samen met onze fans de zomer en de beste muziek te vieren. Met twee festivaldagen en een bijzonder sterke line-up die we volgende week bekend maken.”

Geert Vanden Broucke. (burgemeester Nieuwpoort): “We hebben er twee jaar moeten op wachten maar ons geduld zal meer dan beloond worden. Als gaststad zijn we bijzonder verheugd deze nieuwe editie in Nieuwpoort te mogen ontvangen op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus. Het Maritiem Park, met op de achtergrond onze iconische vuurtoren en tal van zeilboten, vormt het ideale decor om de vele muziekfans op sleeptouw te nemen. We zijn er klaar voor.” (KI)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx