RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Nostalgie: de Classics Top 2021 finale en een bomvol QuizPaleis

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Fans van hitlijsten hebben alweer iets extra’s om vandaag naar uit te kijken. Straks, en dat is vrijdag 29 januari om 18:00 uur, weten ze immers wie op nummertje 1 staat in de langste hitlijst van het land. Wordt het opnieuw Queen? Of The Eagles? Of Toto misschien? Als muziekactie brak de Classics Top 2021 een pak records. Op vlak van aantal stemmen vooraf, het aantal streams en de reacties via app en socials. 

Nostalgie bedacht zichzelf met een opvallende start van 2021. En ze beloven een ‘schone’ line-up in de hoogste regionen van deze Classics Top 2021. Vanavond om 20:00 uur zwaaien ooi de deuren van het Nostalgie Quizpaleis opnieuw open. Leen Demaré en Domi Crommen spelen dan, samen met ruim zevenhonderd fans, de muzikale huiskamerquiz. 

Dominique Crommen (Muziekdirecteur): “Als radiomaker zijn dit echt weken om van te smullen. Niet enkel door die geweldige lijst. Maar ook omdat je voortdurend aanvoelt hoe deze Classics Top 2021 leeft bij onze luisteraars. Ze reageren, feliciteren en inspireren. Een fijn gevoel! Persoonlijk ben ik dolblij met de vele positieve reacties op onze nieuwe PodQuiz, die na de Classics Top 2021 – door het succes – gewoon blijft doorlopen twee keer per week. Ik kijk er enorm naar uit om een aantal luisteraars vrijdagavond terug te zien in ons Nostalgie Quizpaleis” (foto onderaan).

Ook de andere Nostalgie-dj’s en een aantal bekende gezichten zijn van de partij. Iedereen die wil kan meekijken via Nostalgie.be of de app. Deelnemen kan helaas niet (meer) want alle virtuele tickets vlogen op een mum van tijd de deur uit. Tenzij je deze ochtend bij Herbert Bruynseels en Astrid Philips (05:00-09:00 uur) de allerlaatste plekjes voor het Quizpaleis in de wacht sleept.  

Op de radio zorgt Bjorn Verhoeven straks voor de perfecte aftershow. Ook Texas-zangeres Sharleen Spiteri is van de partij. En in februari is elke vrijdag ‘Feelgood Friday’. Luisteraars kunnen alvast via de app, site en sms, hun favoriete meezing classic doorsturen. 

° De volledige lijst vind je hier.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Nancy
Nancy
29 januari 2021 - 12:54 12:54

Het is zalig werken met de classics 2021 muziek erbij! Bedankt aan mijn zoon Laurijn, die nu ook aan het meeluisteren is!!!

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx