RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Nostalgie Beach radio streek neer in Nieuwpoort (foto’s)

Onze Belgische kust trekt deze zomer weer letterlijk en figuurlijk radio’s aan. Radio Nostalgie opende gisteren zijn tijdelijke mobiele studio in Nieuwpoort. Tot en met vrijdag 6 augustus hoor je ‘Beach radio’ van op het Hendikaplein (achter de Dienst Toerisme) met prima zicht op zee en strand.

Je ziet de strandstudio van ver staan, de weg hoef je niet te vragen. Onder toch wel heerlijke en warme zonnestralen en een licht gezond briesje verwelkomde Bjorn Verhoeven samen met Leen Demaré om 15u30 pers en een al talrijk opgekomen publiek voor het evenement. Margriet Hermans (Margriet aan zee!) en de eregenodigden van de stad Nieuwpoort zorgden voor een toeziend oog.

Korte plechtigheid dus met een paar woordjes én de belofte dat volgend jaar het Nostalgie Beach festival opnieuw zal plaatsgrijpen in Nieuwpoort.

Heel wat medewerkers van Nostalgie waren natuurlijk ook present want tot 15 uur werd alles in gereedheid gebracht. Voor het technische gedeelte werd beroep gedaan op de studio van Tom Callebaut (radiostudio.be). En wellicht was het louter toeval dat de eerste schepen en waarnemend burgemeester gehuld was in een kleed met de kleuren van Nostalgie.

Om 16 uur mochten de prominenten samen met Bjorn en Leen de (start)knop indrukken en werd er meteen vanuit de studio uitgezonden. Bjorn mocht als eerste aan de slag. De deur van de studio ging dan ook open voor de prominenten en de pers in eerste instantie. Per zeven en volledig coronaproof mochten we binnenin een kijkje nemen.

Tijd voor een (korte) babbel binnen en een paar foto’s samen met de mensen van Nostalgie. Zelfs een heerlijk geschenkje kon ervan af. Natuurlijk werden er buiten fotootjes gemaakt én babbeltjes geslagen.

Goed om weten is ook dat iedereen tijdens de uitzendingen tot en met 6 augustus de studio binnen kan gaan bekijken, fotootje nemen en babbeltje slaan. Zolang de voorraad strekt kan je een heuse strandtas van Nostalgie krijgen als aandenken. Zelfs mondkapjes van Nostalgie met wat geluk én er is ook een elektrische fiets te winnen!  (BVP)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx