RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Nostalgie Beach Festival Nieuwpoort verplaatst naar 2022

Het Nostalgie Beach Festival in Nieuwpoort zal ook dit jaar niet zal doorgaan en wordt verplaatst naar 2022. De voorbije week werden alle mogelijkheden gewikt en gewogen. De eerste prioriteit was en bleef daarbij om een zo veilig en aangenaam mogelijk muziekevenement organiseren voor de festivalgangers.

Tot bleek dat er door de aanhoudende crisis nog teveel factoren zijn die een zorgeloos weekend in gedrang kunnen brengen. Daarom werd er besloten om de komende editie integraal naar 2022 te verplaatsen om dan onder de beste omstandigheden twee dagen vol muziek en sfeer aan te bieden. Dit met grote nationale én internationale acts, de bekende formule van het festival.

Burgemeester Geert Vanden Broucke: “We waren laaiend enthousiast toen Nostalgie Nieuwpoort koos als hun nieuwe thuisbasis voor hun succesvol tweedaags festival. Dit grote internationale muziekfeest in huidige omstandigheden op de geplande data organiseren is helaas niet mogelijk. Maar we geloven erin dat we vanaf 2022 dubbel zo sterk uit de hoek zullen komen met Nostalgie Beach Festival Nieuwpoort. We verwachten alle muziekliefhebbers in onze badstad op zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022.”

Schepen voor Toerisme, Ann Gheeraert: “Het festival kan deze zomer jammer genoeg niet plaatsvinden maar toch trekt Nostalgie volop de kaart van Nieuwpoort tijdens de zomervakantie. We worden niet alleen gaststad van hun Nostalgie Beach Radio 3 weken op onze Zeedijk, daarnaast is er vanaf  juni ook de Nostalgie Walk On Sunshine Instagram-route langsheen originele selfiespots gelinkt aan dé grootste Nostalgie classics.”

Wie al al een ticket(s) gekocht had gekocht kan dit bewaren tot zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022, ze blijven geldig. Wil je er graag bij zijn in 2022, dan wacht je tot 1 december 2021 de dag dat de verkoop weer op gang wordt getrokken. Tegelijk wordt dan de nieuwe line-up bekend gemaakt. 


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx