RadioVisie

  • .
    .

Nostalgie: All I want for Christmas… (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij Nostalgie draait de Magic Memory Maand op volle toeren. Tussen de classics en de warme verhalen van luisteraars worden veelvuldig kerstbomen en cadeaus weggegeven. Na de bomen deze week gaat men voluit voor wat er onder thuis hoort: cadeaus. Meedoen kan zowel op radio als online, ook op Nostalgie.be en in de app zijn er elke dag cadeaus te winnen.

“Heb je nog geen kerstboom in huis gehaald? Wacht nog even om er één te kopen want deze week geven wij tientallen prachtige Nordmann kerstbomen weg. Luisteren, tune herkennen en meespelen. Meer moet dat niet zijn om met ons mee te vieren!”, aldus Marcia Bwarody, die blij is dat men kan uitpakken met een nieuwe Magic Memory maand. Na de Kerstbomen deze week gaat men voluit voor cadeaus. Boekenpakketten, feestkledij, familietrips, culinaire verwennerij, tot en met een complete keuken die iemand op 24 december kan winnen.

Creative director Kevin De Geest: “Mooie cadeaus weggeven is heel fijn natuurlijk maar waar het eigenlijk om draait zijn al die warme verhalen die we samen met onze luisteraars kunnen vertellen. Verhalen van verbinding, van mooie herinneringen en van hoop. En dat met de beste Classics eromheen. It’s a kind of Magic.”


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Diederik
Diederik
12 december 2021 - 22:55 22:55

En waar is Herbert Bruynseels naartoe? Al maanden niet meer in de ochtend en nu zoeken ze dar ook een nieuwe producer. Ook al naar radio 100?

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx