fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Nieuwsbrieven via e-mail

RadioVisie houdt u via e-mail op de hoogte van de nieuwste berichten, als u dat wenst! U hebt de keuze uit een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief, met een overzicht van de nieuwste berichten op onze site. Een derde mogelijkheid is dat we u een mailtje sturen telkens er een nieuw actua-bericht verschijnt (enkel de nieuwe stukken in de rubriek Actueel).

De dagelijkse editie van de nieuwsbrief wordt vanaf 16 uur uitgestuurd, de wekelijkse editie versturen we op zaterdag vanaf 12 uur.

Inschrijven doe je in twee stapjes:

1. Vul hieronder hun naam en e-mailadres in. 
2. U ontvangt een mail waarin u uw inschrijving moet bevestigen.

Belangrijk: Gebruik geen e-mailadres dat begint met info@, admin@ of webmaster@. Wij vermijden bewust dergelijke “algemene” adressen, omdat dit bij sommige spamfilters een alarm doet afgaan, zeker bij een teveel aan dit soort adressen in de lijst.

Privacy: Uw e-mailadres wordt voor geen enkel ander doel gebruikt en blijft strikt privé. U kunt op elk moment eenvoudig uitschrijven. Uitgeschreven e-mailadressen worden permanent verwijderd uit onze database.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze algemene policy en onze “cookie policy“. Hou er ook rekening mee dat u onze nieuwsbrief-mails minstens af en toe moet openen. Als u drie maand lang geen enkele mail opent, dan wordt uw abonnement automatisch stopgezet en op ‘inactief’ geplaatst. Na een maand worden deze adressen verwijderd uit onze database.
Belangrijk: kijk in uw mailbox voor een mail afkomstig van “nieuwsbrief@radiovisie.eu” en klik op de link om uw inschrijving te bevestigen. Niet gevonden? Kijk eventueel in uw spamfilter. Voeg “nieuwsbrief@radiovisie.eu” toe aan uw lijst met veilige afzenders (voor Hotmail/Outlook, klik hier).