RadioVisie

  • .
    .

Nieuwe ’topzender’ met een ‘bam’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

TOPradio, het moet zowat de oudste netwerkradio van dit landsgedeelte zijn, blijft met een rustige standvastigheid (waar hebben we dat eerder gehoord?) nieuwigheden introduceren. Zo staat voor aanstaande vrijdag de lancering gepland van alweer een nieuwe ‘zender’. Al gebruiken we dat woord zelf niet zo graag, want op zich impliceert dat een fysiek toestel of apparaat waarmee iets wordt uitgezonden. 

Maar een kniesoor die daar op let, uiteindelijk gaat het om het muzikale product, weliswaar via een online stream (maar bijgevolg eerder beperkt in luistermogelijkheden). TOPbam is de naam van de nieuwkomer. Over drie dagen – vrijdag 14 januari – voor het eerst te horen vanaf 20:00 uur via de website van TOPradio. Een digitaal ‘kanaal’ met keiharde beats.

Het wordt meteen een opening met een ‘bam’ want niemand minder dan Mark With A K draait de eerste harde bammers. Naar eigen zeggen gaat het om de eerste échte ‘zender’ voor harddance in Vlaanderen. “TOPbam dat is ‘Bass And More’ met classic hardstyle bammers tot hardcore bammers”. Voor de liefhebbers dus.

Naast TOPbam introduceerde TOPradio eerder al TOPzen, TOPnonstop, TOPschaamte en TOP retro Arena. Via de eigen website en de tegenwoordig obligate app, kan ook geluisterd worden naar de stream van One World Radio. (TB)

° TOPradio (en nog veel meer)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over TOPradio

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Michael
Michael
11 januari 2022 - 14:53 14:53

Reactie op Potz?

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx