RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
TVV Sound

Nieuwe studio voor Radio Ninove

Sinds maart kan men in Groot-Ninove luisteren naar Radio Ninove (95.0 FM). De klemtoon ligt op alles wat er leeft in en rond de stad. Om die lokale werking nog meer te verankeren, werd het Ninia Shopping Center gekozen als ‘hoofdkwartier’. Morgen, zaterdag 8 mei wordt de nieuwe radiostudio, samen met de heropening van de terrassen voor de horeca, er officieel ingehuldigd. 

Door de corona maatregelen heeft het langer geduurd dan gepland, maar nu is het eindelijk zover. De inhuldiging zal bovendien… luidkeels gebeuren. Om 10:00 uur komt Den Belleman van Nienof, Hans Van Laethem, de studio openen. De hele dag zijn er Gift Cards van het Ninia Shopping Center te winnen en zullen verschillende Ninovieters hun opwachting maken in de studio.

De lokale omroep wil heel dicht bij de luisteraar staan en neemt daarom zijn intrek in het hart van de stad. “We zijn verheugd om Radio Ninove te kunnen huisvesten en faciliteren in ons shopping center”, zegt Kris Van der Veken, Asset & Shopping Manager van het shopping center. “Wij zijn overtuigd dat dit professioneel project een reële toegevoegde waarde zal zijn voor Ninove en voor ons. Dit is een manier om de lokale verankering van ons shopping center te versterken en om de beleving in Ninia te verhogen.”

“Met Radio Ninove willen we een partner in life zijn van de Ninovieters. We informeren hen dagelijks over alles wat er leeft en beweegt in Ninove. Met heel veel aandacht voor het nieuws uit Ninove, de sport, het verenigingsleven en uiteraard Carnaval. Dit alles in combinatie met een gevarieerd aanbod van alleen de beste muziek. De slogan ‘We Love Nienof’ zegt alles. De rode draad van ons verhaal is verbondenheid met de stad Ninove en zijn inwoners. Radio Ninove wil ook de onderlinge band tussen de Ninovieters stimuleren, een positieve kracht zijn”, zegt station manager Ewoud Van der Poorten. (BVP – Bericht: Persregio Dender)

Kris Van der Veken (Ninia Shopping Center), Ewoud Van der Poorten (Radio Ninove) en Glenn Van Hooland (Enkaavee).


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx