RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
Heynen

Radio Lede opent nieuwe studio

Komende zaterdag – 4 september – houdt Radio Lede een officieel openingsmoment van hun nieuwe studio boven café ’t Kaatsplein in de Rosselstraat in Lede. Omwille van corona is het moeilijk om bezoekers toe te laten in de studio boven, daarom installeren de radiomakers een mobiele studio op het terras van het café.

Tussen 16:00 en 19:00 uur wordt er live uitgezonden van op het terras, en kunnen geïnteresseerden gaan kijken hoe dit in z’n werk gaat. Er zijn onder andere interviews voorzien met de burgemeester en de Leedse Belleman. Ook komen alle programmamakers van de lokale omroep aan bod om hun programma en het nieuwe seizoen aan te kondigen, en worden er een aantal speciale acties aangekondigd. Het complete schema voor het nieuwe seizoen is te raadplegen op de website van Radio Lede.

Bij een feestelijke opening hoort een drankje, en daarom engageren de radiomakers zich om iedereen die langskomt te trakteren.

Radio Lede beluisteren kan via het internet, de Radio Lede app, Wi-Fi-radio en smartspeaker. Je kan ook binnenkijken in de studio tijdens bepaalde programma’s via de website en via Twitch.


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx