RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Nieuwe ochtendshow op Radio Veronica (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De populaire middagshow ‘Veronica Inside’ verhuist op 2 november naar de ochtend van het commerciële radiostation. Vanaf dan is Wilfred Genee iedere maan- tot en met donderdag van 07:00 tot 09:00 uur de gastheer. Hij neemt zijn vaste sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen mee naar het gewijzigde tijdslot. 

Nieuw in de vaste samenstelling is nieuwslezeres Florentien van der Meulen die al vaker als invaller naast de heren is aangeschoven. Niet alleen de samenstelling van het team blijft grotendeels onveranderd, ook de inhoud van het programma blijft vertrouwd. Zo wordt het nieuws van de dag besproken, de laatste sportfeiten doorgenomen en komen de grootste hits aller tijden voorbij. 

Net als in de middag wordt de luisteraar tijdens ‘Veronica Inside’ in de ochtend getrakteerd op radio met vaste ingrediënten: journalistieke onderwerpen, actuele gasten, een tijdloze muziekplaylist, optredens, veel humor, verrassende items én de chemie binnen het team.

Tot de start van ‘Veronica Inside’ is dj Martijn Muijs, samen met nieuwslezeres Florentien in de ochtend van Radio Veronica te horen. De invulling van de vrijdagochtend en nieuwe middagshow worden binnenkort bekendgemaakt.

° Radio Veronica: Hier luisteren
° Foto bovenaan: Niels van Baarlen, Wilfred Genee, Rick Romijn


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Veronica

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx