RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Nieuwe Nederlandse meezinger in de maak: ‘Dit is Joe!’ (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Joe 70s & 80s’ van de Nederlandse tak van het Belgische DPG Media is sedert begin deze maand nieuw op DAB+ bij de bovenburen. Voor de vormgeving werd een beroep gedaan op het Brusselse BRANDY dat een eigentijds pakket produceerde dat aansluit bij de muziek uit de twee geciteerde decennia. De muzikale basis van de jingles is origineel gecomponeerd voor Joe in… Vlaanderen. Grensoverschrijdend noemen we dit… 

De Nederlanders konden al in 2019 kennismaken met Joe. Het station was toen met non stop muziek (nu nog steeds trouwens) uitsluitend online en via de eigen app te beluisteren. Nu is men ook landelijk te ontvangen via digitale radio (DAB+). Joe 70s & 80s is het tweede radioproject van DPG Media Nederland en is het zusterstation van Qmusic, de commerciële marktleider in Nederland.

De Vlaamse tracks kregen nieuwe vocals en een catchy sonic logo “Dit is Joe”. Dit nieuwe landelijke project ging op 1 mei van start via de digitale ether. Het format bestaat uit  herkenbare classics en hits uit de jaren 70 en 80. Van ABBA tot ZZ Top, van George Michael tot Michael Jackson en van Prince tot Queen. Er wordt gefocust op de tijd waarin disco, funk, soul en rock-’n-roll hoogtij vierden. 

De jingles zijn een CUSTOM-ize productie van jingles uit de Joe All the Way-pakketten, geproduceerd voor de gelijknamige broer uit het zuiden.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx