RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Nieuwe DAB+spot in Nederland met bekende dj’s (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

“Het nieuwe geluid van radio”

De Nederlandse landelijke publieke én commerciële radiostations zijn met een nieuwe promotiecampagne voor DAB+ gestart. Daarbij heeft de slogan ‘Radio goes digital’ plaats gemaakt voor ‘DAB+, het nieuwe geluid van radio’.

In de tv-commercial zijn populaire presentatoren als Gerard Ekdom, Frank Dane, Barry Paf, Marieke Elsinga, Ruud de Wild en Jeroen van Inkel te zien. Hun boodschap luidt: “Wij zijn er altijd en overal. Bij je thuis, op de fiets, in de auto. Wij laten je lachen, vertellen je wat er in de wereld gebeurt en draaien jouw favoriete muziek. Wij zijn er als je alleen bent, of juist samen. Je ziet ons niet, maar je hoort ons wel. Luister nu naar de digitale radio van morgen. Je hoort ons allemaal op DAB+, het nieuwe geluid van radio.”

Ook op de radio is de commercial te horen. Sommige stations zenden de algemene versie uit, die dezelfde audio bevat als de tv-spot. Andere stations, waaronder Radio 538, hebben een op maat gemaakte commercial met hun eigen presentatoren erin.

DAB+ is de opvolger van FM en gratis via de ether te ontvangen. Wel is hier een nieuwe radio voor nodig. Alle landelijke en regionale stations, zowel publiek als commercieel zijn op DAB+ te ontvangen. Daarnaast zijn digitale stations als Kink, Groot Nieuws Radio, Radio 10 60’s & 70’s ook via digitale etherradio te ontvangen. Binnenkort volgen ook de eerste lokale omroepen. (radio.nl)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx